Ще имам ли развитие с Маркетинг и Мениджърът - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Образование

Ще имам ли развитие с Маркетинг и Мениджърът
преди: 7 години, 4 месеца, прочетена 1473 пъти
В 11 клас съм и вече е време да се ориентирам към това какво ще следвам, даже бик казала, че закъснявам. Трябва да избера възможно по - скоро за да почна интензивно да се подготвям. Спряла съм се на Маркетинг и Мениджърът. Уча в Икономическа гимназия със специалност Банково дело, което ми спомага и знам какво ще работя и върху какво да наблегна. Комуникативна личност съм и смятам, че имам лидерски качества, които също са важни. Водя уроци по хип хоп танци на деца в децки градини, спортна натура съм(казвам това с цел да се добие представа за мен) Уча макро и микро икономика както и дванайсет други предмета свързани с Икономика, от които 4 вида Счетоводство и съм твърдо решена да не продължа с него! Въпроса ми не е дали ще се справя с ученето, а дали ще се реализирам? Казаха ми, че Маркетинг и Мениджмънт е много обща специалност, и да сее насочя към по - конкретна, което ме обърка. Искам това което уча да е реалистично, но и с добро заплащане. Сестрами която е 22год. ме съветва да уча за фармацевт, което е в съвсем друга насока, но бих могла без проблем, хвана ли се ще го науча, но аз искам работа да ми доставя и някакво удоволствие. Ще се радвам ако ми спомогнете с вашето мнение.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 4 месеца
hash: a80293d874
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Учи това което на теб ти харесва. не това което й харесва на сестра ти. Ти си тази. която ще го работиш цял живот. а не тя. Фармацефт означава продавач на лекарства. Заплатата им в страната ни е 700 лева. Толкова взимат продавачките на дрехи в мола дето нямат висше образование. Фармацията е полезна за теб. да знаеш кое как ще ти помогне. Също така имаш право да си отвориш аптека. защото човек който не е завършил фармация няма право. Ако си достатъчно богата и имаш милиони. за да си направиш такава тогава е идеална идея. но ако си нормално момиче няма как да стане. Не мисли дали нещо има реализация или не щом си лидер. Все ще си намериш работа. Учи. това което ти искаш. Както сама спомена в твоята история ти това желаеш. Направи го тогава. В България има доста университети. които го предлагат.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: b01ae61f58
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Значи за маркетинга имам работа, всяка голяма компания има маркетингов отдел, това е нещо без което не може пазарната икономика, а именно проучване на пазарните тенденции и търсенето. Отделен е въпросът какво е заплащането на тези специалисти в България, която има малък пазар и неконкурентна на страните от ЕС икономика, насочена предимно към сектора на услугите, поради унищожаване на производствените мощности и високотехнологичното производство след краха на държавния социализъм. Аз съм социолог, учил съм маркетинг, неговите изследователски методи са взаимствани от социологията. Интересна и полезна интердисциплинарна приложна наука.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: c5024115ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   До Номер 1 хареса ми мнението ти, но няма да се съглася с теб за заплатите на фармацевттите по - висока е, но това не е важно в случая. Иначе за университети мислила съм за УНСС - София, чувам смесени отзиви за него. Номер 2 - Вие явно сте запознат, но малко се обърках от отговора ви, казвате, че има работа с маркетинг, но не добре заплатена в повечето случаи, това разбрах аз. И ако ми кажете горе долу как варират заплатите в България специално, ще съм ви благодарна. И другото е спряла съм се на градовете Пловдив - университет "П. Хилендарски ", Варна - Икономически и София - УНСС и "Св. Климент Охридски "., ако имаш някаква представа или съвет. Благодаря предварително!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 64602733a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей. Аз съм 12клас и също съм се ориентирала в тази посока. Определено има реализация и то в доста широк спектър. Пловдив е добър град и бих ти предложила ЕВУИМ. Там ще кандидатствам самата аз много скоро. Но, отвори все пак сайта им и го провери. Ако предпочиташ София - имат филиал и там. Според мен този колеж е добър и предлага възможности. Това е моето мнение. Късмет.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker