Предварителен изпит в икономически университет варна - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Образование

Предварителен изпит в икономически университет варна
преди: 7 години, 2 месеца, прочетена 1307 пъти
Здравейте!! Решила съм да кандидатствам в Икономическия университет в град Варна, но с предварителен изпит. Питането ми е мога ли да се явя на предварителен изпит и ако го взема да уча задочно и да платя семестриалната такса в началото на семестъра(ако е задочно).
Това е един от най-добрите сайтове с най-отзивчивите читатели и за това мисля, че тук ще получа добър и професионален отговор. Благодаря на модераторите, че публикуват питането ми, на всички които ще отделят от времето си и на тези които ще ми помогнат.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 2 месеца
hash: a5461ef38c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Здравей. Радвам се, че си избрала толкова хубав университет. Можеш да кандидатстваш с предварителен изпит. Моя приятелка ходи на предварителен изпит през май, но мисля, че имат ранен прием и можеш до април месец да кандидатстваш с ранен прием. В библиотеката на университета продават книжки за изпитие, в които има същите въпроси като на теста за влизане в ИУ.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: a5461ef38c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей!

Можеш да изпратиш запитването си до фронт офиса. Влез в сайта на винса и потърси контактите там.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: c644e2fbad
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ще те приемат на 1200%, те вече нямат студенти и приемат куцо, кьораво и сакато. Личен опит - в момента съм 4ти курс и от година на година става зле и все по-зле ще става. По-добре се насочи към друг университет. ВИНС-а както му викаме, е под всякаква критика...

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: b457123ddc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Предварителният изпит няма общо с това в каква форма ще учиш след това, важното е да те приемат. И да имаш правото да запишеш и да имаш пари за таксите. Има книжка с подготвителни въпроси за изпита, продава се в книжарницата на университета, вероятно я има и по другите книжарници. Научи я много добре, също внимавай защото нарочно или не, не винаги това, което се посочва в книжката като верен отговор на въпроса е.
Да задам следният въпрос, защото точно икономика и каква специалност? :)

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: c644e2fbad
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Към номер 1 - Да те попитам кое му е хубавото на университета? Че след като завършиш пак работиш по морето за 500-600лв, след като не са те взели на друга по-престижна работа? Или това повечето от предметите, които се изучават са пълни измишльотини. Всъщност се сетих, ти си сигурно от оня малък процент, който където и да завърши пак ще работи в на баща си фирмата. Не подвеждай хората да се прецакат като всички завършили там.

 
  ...


...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 03afd5f2ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Номер 5 специалността, която съм избрала е "Недвижили имоти и инвестиции". От малка харесвам икономиката
Благодаря на всички, които ми отговориха :)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: adeb9356fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей! Аз също си харесах тази специалност! Има ли някакъв вариант да си разменим данни за да обменим и информация :)

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: a5461ef38c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Към номер 5 - преди да нападате и да пишете простотии се замислете малко, че бачкате на морето, защото ви мързи и нямате стимул да работите каквото и да било друго. В университета се преподават достатъчно дисциплини, които да помогнат за развитието на младите, обяснява се достъпно и е лесно да се учи, стига да има желание да се учи. Има адски много мероприятия и дейности, с които студентите могат да се занимават, за да постигнат нещо значително. Проблемът не е в университета - в него се влиза лесно, учи се лесно, проблемът е в такива като вас, на които целта им е да изкарат едно образование, колкото "да има", за които 3-ка на изпит е успех. При желание, стимул и мотивация за развитие, в който и да е университет, няма да останеш да бачкаш "на морето". Не съм от онзи малък процент, който където и да завърши, ще работи в на еди кой си фирмата. Аз съм от малкия процент, който се старае, интересува се, няма възможности, но ги открива. Аз съм от малкия процент, който има амбиция да се развива не само, за да работи някъде по-далеч от плажната ивица, а и да се развие като личност. Не твърдя, че ВИНС е най-доброто висше учебно заведение в България, не мисля, че такова съществува. Където и да си, трябва да положиш старание и усилия, за да успееш, независимо дали във ВИНС, в УНСС или където и да било другаде. Не мисля да следя темата повече, искам да ви кажа само едно - докато си мислите, че в България образованието не струва, че няма работа за младите, че няма смисъл да се учи, обърнете се първо към себе си и помислете вие с какво допринасяте това да се промени - като плюете по разни форуми или като си надигнете мързеливите д-та и направите нещо смислено с живота си.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 8be20cda9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

9.   До Номер 8 - много лесно е да съдиш и обиждаш хората зад монитора, като дори и не знаеш човека през какво е минал, за да напише това! Аз напълно подкрепям коментар Номер 5, защото съм минал лично през ада наречен "загуба на 8 години от живота в безмислен университет". И ако това те интересува бутал съм по много министерства и ведомства, Но без успех!!!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker