Учене - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121115)
 Любов и изневяра (29687)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18503)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Образование

Учене
преди: 7 години, 3 месеца, прочетена 1249 пъти
Здравейте! На 18год. съм и ми предстоят матури! Прекалено много се претоварвам в училище и на частните уроци и всякаш не е имало за какво! Ежедневно уча по БЕЛ за училище, за частните уроци и по история и сякаш нищо не става. По БЕЛ ми е по-спокойно, защото знам че, каквото и да направя, г-жата няма да е разочарована от мен и се справям, докато по-история уча ужасно много повече отколкото по БЕЛ и виждам, че имам напредък и то доста голям, но г-жата започна да ми дава все по-трудни и по-трудни тестове, от който въпроси, за които не съм и чувала... Тя изисква много от мен и знам защо, но очаквам поне веднъж да бъде доволна от мен, за малко само. Наскоро си намерих гадже и цялото училище разбра, дори и всички учители без г-жата по история. Криех се от нея, защото ме беше страх да не реагира лошо, да си каже(толкова много усилия и сега да не спре да учи), но аз няма да спра, даже започнах и повече да уча, отколкото преди, но тя ни видя в Понеделник и днес имахме час при нея и тя се държеше много студено с мен и беше много недоволна и разочарована от грешките, който допускам на тестовете. Тя ми даде тест да реша по време на час и от притеснение, заради чувството за вина, което изпитвам и заради това че ми е и сърдита, сякаш не направих нищо... Всичко стана така, както си го мислех... Прекалено много се претоварвам, осъзнавам го... Постоянно уча, не спирам.. Дори и вече нямам никакво желание да излизам навън.... Не знам, какво да правя...!? Моля Ви, ако можете ми кажете, защото не знам как ще издържа така още 3 месеца....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 3 месеца
hash: 76aa6a03e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти си луда.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 7baa0ea216
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Това са само матури и госпожа, която повече няма да видиш след завършването, така че бъди честна към себе си и към другите и няма да имаш проблеми. Нормално е да се притесняваш, защото вероятно досега не си имала изпити в по-големи количества и не си свикнала. Но ще свикнеш.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: dd4fd08107
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Потърси помощ, учителката ти е ненормална.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 0716f8543c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Това момиче не е лудо! Тя е съвсем нормална, просто е по-чувствителна! Както виждам, приемаш нещата много на сериозно, което в големи количества е добре, но това ти вреди! Относно учителката, ти не изпитваш страх към нея, а а респект за всичко, което ти е дала и ти го знаеш! Както виждам, ти си умно момиче, което не чака другите да и решават проблемите, според мен знаеш отговора на въпроса си! Но моето мнение е, че трябва да си по-уверена в себе си. Г-жата те уважава и знае, че може да разчита на теб за всичко, но вижда, че имаш нещо ново в живота си и може би се притеснява от факта, да не се провалиш, както и ти си мислиш. Знай, всичко е за добро, това са нормални неща, не ги преживявай толкова тежко. Вярвай в себе си... Късмет :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker