Проблем с учителката - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Образование

Проблем с учителката
преди: 7 години, 2 месеца, прочетена 1688 пъти
Здравейте имам сериозен проблем. Искам да следвам медицина, а госпожата ми по биология почна все да ми се прави. Всичко почна като я питах в началото на втория срок, защо ми е оставила 5 като бях за 6. Аз бях болна преди ваканцията и като и го казах тя почна да се заяжда и и казах няма как да имам 5 като съм за 6 и всичко пиша в час, аз съм една от малкото дето я слушат какво говори, не се снимам по цял час, а точно тези дето нищо не правят заслужават ниски оценки им е оставила високите. Изпита ме два пъти пожелание даже постоянно вдигам ръка оценка не ми пише, а ако беше на някой друг от класа щеше да напише. Правихме едни макети на него имам 6, но имаме оценка и за защита а на нея имам 5, защото не и казах едно нещо а всичко друго и обясних даже защитих макета на момичето до мен защото тя не знаеше кое какво е и на нея писа 6 а тя нищо не каза. Писна ми все така да се прави тая госпожа и казах на родителите ми, че това е дискриминация. Въпросът ми е по добре ли ще стане ако баща ми дойде да говори с тази госпожа, защото аз като говорих с нея и ефекта е такъв, а предполагам като говори родител ще се осъзнаят как да се държат. Според вас по добре ли ще е или да я оставя да ме тормози така до края на годината.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 2 месеца
hash: 5ca98b30ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Време е да разбереш едно нещо.
Учителите също са хора, имат симпатии.Както ти харесваш някои хора повече, други по-малко, така и те.Знам, че в перфектния свят би трябвало да станеш, да си изпееш урока и учителката възхитена да ти пише 6, но нещата не стават така.Ядосала си я(личи си, че се натягаш) и тя е упражнила властта си.Колкото и да не ти се вярва, може би харесва някой от класа ти повече, затова, ако реши ще му пише по-високи оценки.Разбери, че честността е относително понятие.За теб има една дефиниция, за друг-друга.Сега е моментът да се научиш да бъдеш гъвкава.Животът го изисква.Примиряваш се с някои неща, държиш се на ниво и с достойнство и хората го оценяват.
Съмнявам се, че ще го направиш, самият факт, че си написала това и че смяташ да насъскваш мама и тате срещу лошата госпожа, говори достатъчно.Знам ли, може да помогне на другиго.
Успех.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: a09efc470b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Кой клас си? Ако си над 9-ти клас защо ще викаш баща си да говори с учителката? Голяма си и не можеш когато не стане на твоето да викаш родителите си в училище. Да оставим, че е важна оценката ти за годината, а не за срока. Втория срок дай всичко от себе си за да получиш 6 за срока и съответно за годината.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 35d94586e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Забелязал съм, че повечето момичета се карате с учителки защото се мислите за отличнички, или просто манипулирате учителите с агресия, за да ви напишат по високи оценки.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 5ae843113b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   От авторката: никой не съм се опитвала да манипулирам само най-нормално я питах питала дали ще ми напише оценка за изпитването. Мисля че съм в правото си да я питам дали ще го направи след 2 изпитвания и също така, че имам право да питам защо ми е писала по ниска оценка при положение, че съм си заслужила по високата.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: bca60e82d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Нямате ли някакъв повишителен изпит? Опитай с баща си. Но имай предвид, че ти си подходила малко дирекнто и ефектът е бил обратен. Ако подходите с добро, може тяи да стане по-благосклонна.

 
  ...


...
преди: 7 години, 1 месец
hash: f75ea465b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Миличка, преди няколко години ми се наложи да прекарам няколко дни в болница заради стомашен вирус и едната ми съседка по легло разказваше как, когато дъщеря и била 7 клас много искала да има 6 по биология обаче учителката и имала зъб и и оставила 5. Нищо не помогнало, нито разговор с директор, нито родителска намеса. Напротив онази още повече се озлобила срещу детето. Не знам каква е госпожата ви, но ако мислиш, че разговор с някой от вашите може да промени нещата към добро за теб опитай. Аз в 5 клас имах такъв подобен проблем с госпожата по английски. Час от нашия и съседния клас изучавахме английски и испански, а другата част само английски и карахме по групи от двата класа часовете си. Първия срок имахме един господин по английски, при който нищо не учехме и беше уволнен. Втория срок ни взе друга госпожа, която беше много стриктна и държеше на дисциплината. Новите думи ни караше да ги пишем не 10 пъти, а 10 реда. Един ден забравих да си напиша домашното с думите и тя каза заради това, че едва ли не не съм за тази група и ме караше да отида в другата само с английски. А мен ми харесваше да уча испанския и ми се видя несправедливо да иска да се местя в другата група само заради едно ненаписано домашно. Прибрах се вечерта бясна от училище и разказах всичко на нашите. Тъй като татко беше на работа а аз бях втора смяна на училище той прати баба да говори с учителката. Тя говори с нея и онази повече и дума не ми каза за местене в другата група. ж23

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker