Варна - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Образование

Варна
преди: 7 години, 2 месеца, прочетена 1098 пъти
Здравейте! Започвам с баналното, че съм 12-ти клас и ми предстои кандидатстване. Реших, че искам да уча във Варна, от малка ми беше мечта, бях се отказала, но поради проблеми с родителите реших, че за мен ще е добре да се отдалеча. Обичам родителите си, знам, че правят всичко възможно да ме предпазят, но това започна да ми идва в повече. Имам вечерен час. До 21ч. ( Не ми е проблема във вечерния час, не съм човек, който обикаля дискотеките или обича да ходи из кварталните улици до късно) Прибирам се в 21, всяка вечер без възражения, но закъснея ли с 5 мин. започва звънене по телефона, когато се прибера започват разправии, че съм била несериозна, че на мен не ми е омръзвало да скитам по улиците, че съм била не знам си каква. (Излизам в 18:00ч. )
Майка ми се познава и с приятелките ми и с приятеля ми, с когото прекарвам повечето време, заедно сме от повече от година. След това, когато искам да остана да преспя в сестра ми това е невъзможно, защото не ме пускат. Когато баща ми се прибере от чужбина не мога да излизам два дни подред, защото тогава ставало проблем, тогава трябва да се прибирам в 20:30ч.
Когато се опитам да им кажа нещо не разбират, когато се опитам да поговоря с тях ми казват, че когато стана родител ще разбера. Добре, така е. Но правилно ли е даже и да не мога да остана да преспя в собствената си сестра? Правилно ли е за 5 мин. закъснение да съм наричана несериозна и т. н.?
( Със сестра, ми преди да се изнесе, се отнасяха по същия начин даже и по-зле, докато не се сгоди не я пускаха и нея никъде, а тя е на 23г. )
Предложиха работа на приятелят ми във Варна. Причината, поради която ви пиша е следната: В дилема съм и не само аз, но и приятеля ми, дали да рискуваме и да отидем във Варна или да останем тук, като всичко ще си продължи по същия обичаен начин. С проблеми след прибирането ми вкъщи.
Като даже и не си мисля да живея заедно с него, а ще бъда на пансион, за да не се налага да лъжа нашите, които са строго против без сватба да живеем заедно.
Това, което ме кара да се замисля, е че малко ме е страх, може би от новия, непознат град. Без приятели.

Искам да запиша там и поради причината, че искам да уча Логистика, паралелка, която я няма тук в моят град.
Какво бихте ме посъветвали вие?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 2 месеца
hash: cd29256d6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Прави това което ще те направи щастлива. Въпросът ми е мислиш ли, че можеш бързо да свикнеш в непознат град без приятели и др.? Ако мислиш, че си готова отиди!

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 4807e515c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей! Аз не съм от Варна, но уча и живея тук. Никога не съм имала твоя проблем, защото родителите ми винаги са ми давали пълна свобода. Преди да дойда във Варна познавах много хора от тук, но не мисля че ще ти е трудно да намериш нови приятели. Моят съвет е ако ти се заминава-замини. Не мисля, че ще съжаляваш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker