УНСС - всичко - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Образование

УНСС - всичко
преди: 6 години, 10 месеца, прочетена 1983 пъти
Здравейте, предстои ми кандидатстване в УНСС и бих искала да чуя мнения. Не съм от Сф и нямам възможност за редовно, затова искам да попитам как стоят нещата с общежитията, стипендии, изпити, извънкласни дейности, вашето мнение? Като цяло искам подробна информация, в сайта не пише много неща, а и няма кой да попитам лично. А, също какви права ще имам като дистанционно обучение или въобще няма да имам?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 10 месеца
hash: c803f78f95
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Ако си задочно няма да имаш право на общежитие. А на теб май ти се учи. Значи не си за този университет. Там отиват само за купони и има много корупция. Даже му казват Утре Носи Съответната Сума. А и е пълно с икономисти. Имам приятелка която завърши там и не си намери никаква работа. Сега учи Английска филология.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 0a64a7f17b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Дистанционно обучение се равнява за задочното. Ако си такъв вид обучение дават ти, доколкото знам при записването учебници и дискове за самостоятелна подготовка, имаш очни и после се явяваш на изпити. Студентите от дистанционно обучение нямат право на общежитие и нямат право да ходят на бригада, доколкото знам. По-добре за мен е редовното, ако искаш да работиш пак може да съчетаеш нещата, имах доста колеги, които работиха и учиха редовно, но все пак зависи от самия теб дали може да ги съчетаваш. Не очаквай, ако всичко си написал на изпита и ти е вярно да очакваш задължително 5 или 6, доста от преподавателите оценяват на принципа на купчинки, но и има и такива, които оценяват обективно, лично за мен това беше шок през първия семестър и друго не се ръководи от слухове, имала съм тежки изпити, за които се говориха, че трудно ще се вземат от първия път, но сама съм си доказвала, че е възможно, дори и с 2 дни само четене, тъй като по стечение на обстоятелствата нямах време да чета за този предмет през семестъра, го взех и то с отличен, дори имах и поздравление от преподавателя. Така че сам си реши и успех!

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 1ef65f302b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ами, ако си редовно ще имаш повече права -да кандидатстваш за стипендия и ако имаш на текущ контрол оценки 4, 5или 6 ще можеш да се освободиш от даден изпит и сесията ти няма да е толкова натоварена. Тези неща не можеш да си ги позволиш, ако си задочно. Моят съвет е по -добре да запишеш редовно, а колкото до общежитието то няма да ти е повече от 20 -30 лв. на месец. ж. 24

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 1ef65f302b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами, ако си редовно ще имаш повече права -да кандидатстваш за стипендия и ако имаш на текущ контрол оценки 4, 5или 6 ще можеш да се освободиш от даден изпит и сесията ти няма да е толкова натоварена. Тези неща не можеш да си ги позволиш, ако си задочно. Моят съвет е по -добре да запишеш редовно, а колкото до общежитието то няма да ти е повече от 20 -30 лв. на месец. ж. 24

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: d7323e3ce4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Мисля че като си задочно не може да се ползва общежитие а когато учиш задочно си не е работа не е много признато май. В УНСС всеки втори учи аз лично не го харесвам много икономици а икономиката на държавата е под всякаква критика!

 
  ...


...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 09b584ed3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Автора:
Благодаря много за мненията :)
Малко не отказахте от УНСС, затова бих искала да ви попитам дали имате мнение за УНИБИТ - Национална сигурност

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: a4e53e0fd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Тази година завърших магистратура в УНИБИТ, именно Национална сигурност - задочно. В бакалавърската форма също можеш да си завършиш специалността задочно, за дистанционно нямам никаква представа. Обаче правата ти не се променят особено. Реално нещата стоят така, че когато запишеш задочна форма на обучение се смята, че ти работиш и сама се издържаш. И заради това нямаш право на общежитие, намаление на картата за градски транспорт и прочие. Има смисъл да запишеш задочно/дистанционно когато е под формата на магистратура. Мисля, че ако запишеш в УНИБИТ редовно ще успяваш да го съчетаваш с някакъв вид работа. Но знай, че каквато и специалност да запишеш в който и да е университет, ако си задочна форма на обучение нямаш никакви права, а за дистанционното дори няма да коментирам, защото за мен това не е форма на обучение в университет.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker