Минно- геоложки университет. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Образование

Минно- геоложки университет.
преди: 6 години, 9 месеца, прочетена 4202 пъти
Здравейте, тази година ще съм студент в този университет със специалност Биотехнология. Може ли да споделите мнения относно специалността там, трудно ли е много ли е ученето, какви са общежитията и дали не сгреших, че се записах редовно? Много обичам биологията и химията също ми е интересна, но като прегледах учебния план не останах много доволен. Има много малко биология и то в последните семестри. Забелязах, че има физическо, а аз съм много зле там, въпреки, че съм момче, просто имам влечения към науката не към спорта и мисля че ще имам проблеми с този предмет, колкото и смешно да звучи. И още нещо. Видях че има език, като избираем предмет. Аз бих искал да се подобря английския, но дали това ще стане в университета или трябва да си взимам някакъв самоучител? Та бих се радвал, ако споделите мнение относно университета, като цяло. Благодаря Ви предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 9 месеца
hash: abdc0f3a4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Общежитията са до самият университет, не са лоши, малки са стаите доколкото знам, но не съм чула оплаквания от близки поне. Всички, които познавам, обаче, учат маркшайдерство, така че не мога да ти кажа нищо за преподавателите, които ти ще имаш. Понеже кандидатствах там, останах с впечатление, че всички хора там са доста разбрани и си търсят кадрите. Университета не е лош, ти си влизал, за да се запишеш, така че имаш представа каква е базата им. Професията, която си избрал е свързана с технологии, нормално е да учиш много други неща освен биология. Не съм сигурна, че има голяма реализация, но все ще си намериш работа един ден. Така или иначе ще видиш как е първата година и ако не ти хареса, може да се прехвърлиш друга специалност или да смениш университета, не се притеснявай. Физическо навсякъде има, щом си редовно, това ти е най-малкия проблем, не мисля, че ще ви тормозят. Ще се справиш.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: f55b549d3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Благодаря ти! Да вътре е прилично зданието, надявам се и преподаването да е така. Хората наистина бяха много мили и разбрани. Нашите също ми казаха да видя как ще е първата година, и ако не ми допаднат нещата може да се преместя в друг университет, първоначалният вариант ми беше Софийски, където бях приет, но впоследствие ме посъветваха да се запиша в Минно- геоложки заради общежитията, че са били прилични и близко до университета.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: c7b2443c32
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравейте! В момента в МГУ се подготвят международни магистърски програми по биотехнология с университети в Токио, Париж и Амстердам. Това означава че може да получите две дипломи, например българска и японска. В бакалавърската степен се изучават основни инженерни и биологични дисциплини (например, основи на биотехнологията, биохимия, ензимология, генетика, микробиология и др.). Същинското обучение по биотехнология е в магистратурата. Доколкото ми е известно почти всяка година студенти-магистри ходят на специализация в Япония. Така че за качеството на обучение не се съмнявайте. Всички студенти, които са завършили са намерили реализация в България или в чужбина. За повече информация най-добре е да попитате или в учебен отдел на МГУ или директно в катедрата Инженерна геоекология.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 96eb86838f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Понеже на мен ми предстои да кандидатствам в МГУ. И сега виждам, че тази тема е от преди почти 4 години ми е интересно как са се развили нещата...

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: bd6ba8a81d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Зле е положението във всеки един смисъл. Точно тази специалност.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker