Госпожата ми по ЧП ме мрази!!! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Образование

Госпожата ми по ЧП ме мрази!!!
преди: 6 години, 5 месеца, прочетена 1687 пъти
Здравейте, аз съм момче на 13, и просто съм много зле по този предмет. Правихме тест преди 2 седмици, и не бях учил, но сега си знам нещата. Та чудя се как да кажа на нашите за това? Защото е 3-та двойка по предмета и направо ме нервира!! И също така, госпожата ни по предмета е просто ужасна. Не се търпи. Ако не знаете някой урок, и ако кажете че не го знаете, тя ви изпитва на същия урок, и разбира се и с това идват минуси (при 3 минуса се пише 2). Надявам се някак си да изкарам висока оценка като петица за годината и да се махна от тази отвратителна госпожа!!! Моля помогнете!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 5 месеца
hash: 62cfafcc1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Отиди след часа при нея и я помоли да останеш на консултация. Нищо няма да ти коства ако постоиш 40минути. Аз също бях зле с Химията(така се нарича в 7 клас), но отидох, обясни мк нещата, показах, че ме е грижа за предмета ѝ, положих огромни усилия и завърших с 5за годината!!! Успех!

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 8c9735010e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Ти трябва да си 7-ми клас. Гледай си българския и математиката. А по ЧП гледай само да завършиш. И какво очакваш от учителката когато не си учил? Да ти пише 6 ли?

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: ce8743be08
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Ами учиш си редовно уроците и няма да имаш минуси. Трябва винаги да си подготвен, иначе госпожата трябва да напише минус. Аман от лигльовци, дето искат да не учат и да имат 6.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 03de4b3934
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

4.   Какво е ЧП?

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 687084d09e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Наблегни на този предмет, ако става въпрос само за тази година, избутай я и после, с друг учител, няма да имаш такива проблеми. Предполагам, че не си единствения от класа, който изживява тази мъка. Винаги се намира по един учител, за който предметът му е най-важен и пише ниски оценки под път и над път. Ако за първа година сте с тази госпожа, много е вероятно и просто да ви сплашва. Първата година, в която карах немски, госпожата си носеше прякора Хитлер. Всички ги беше страх да мръднат, оценки различни от 2 и 3 почти нямаше. В резултат се изплашихме и учихме в пъти по-сериозно по немски. Със страх не се учи, зубри се, няма да ти остане много в главата след години, но докато учиш предмета ще го помниш. Нашата госпожа омекна след първия срок, шегуваше се в час, продължи да пише ниски оценки, но само на хората, които се държаха пренебрежително.
Все пак, ако проблемът ви не е малък, съберете се повече хора и говорете с класната. В гимназията, заради подобен учител, половината клас се изсипа в дирекцията. Хубаво е, когато класа се подкрепя и има общо мнение, защото се обръща повече внимание на един проблем, когато се съберат повече хора за дадена кауза. На първо четене поговори с класния ръководител и да се надяваме, че той ще предприеме някакви мерки или че поне ще ти каже как да действаш. Края на срока е, три двойки не се оправят лесно, трябват ти поне 3 четворки, за да стане средно аритметично тройка, а няма много време.

 
  ...


...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: fe3fa27eda
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   ЧП е "човекът и природата" и явно авторът е 6 клас, защото в 7 се разделя на физика, химия и биология.
авторе, ако наистина те мрази, това няма да е безпричинно - или е убедена че не учиш (не без основание), или се държиш нагло и пренебрежително, или разваляш дисциплината или нещо друго подобно. нямаш друг шанс освен да учиш и така да промениш мнението на госпожата. така че сядай и учи здраво
успех!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker