Неприятни съквартирантки - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Образование

Неприятни съквартирантки
преди: 6 години, 4 месеца, прочетена 1196 пъти
Моята история е следната. Уча в Русия, живея с две момичета от Казахстан, които, имам чувството, досега с хора не са живели. Едната я мързи да чисти, за един семестър максимум три пъти да е почистила стаята, а да готви не бюрото за учене и да влиза с обувки вътре не се свени. На другата съквартирантка пък й се свиди да похарчи пари за неща от ежедневна необходимост - тоалетна хартия, сапун, торбички за боклука, а същевременно купува различни подаръци за близките си. Понеже на мен в един момент ми писна да покривам разходите и на трите ни, започнах да купувам и ползвам въпросните артикули сама. Тогава съквартирантките ми започнаха, вместо тоалетна хартия, да използват... листите от изписаните си тетрадки. И двете учат в магистърски програми, едната даже е завършила Международни отношения в Казахстан и е омъжена. ИЗУМЕНА съм от поведението им. Понеже имахме лек конфликт и във връзка с други неща, в момента не сме в особено добри отношения и те се стараят всячески да ми направят лошо - а живеейки заедно, поводи и начини много. Само да добавя - едната е с хронична хрема и кашлица, заради нея бях настинала и две седмици пих антибиотици, а тя си пиеше чай и вдишваше лукови пари, понеже и това помагало, как ще дава пари за лекарства. В резултат на това за втори път прихванах хремата от нея. Друг пример - скарахме се, понеже на нея й плащат общежитието от Казахстан (връщат и сумата, платена за наем, стига да представи касовата бележка, че е платила). И така тя започна да иска касовите бележки на всички, живеещи на нашия етаж, включително и от мен, за да можела да вземе повече пари от Казахстан. Аз обаче й отказах, и това стана повод за конфликт. Още малко ще сме заедно, но вече не издържам и исках да споделя, а пък ако някой може да ме окуражи с една-две думи, ще ми помогне.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 4 месеца
hash: 5256bf50b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей, аз също уча в Русия и повечето хора от тези бивши републики са си такива. Опитай да напишеш молба и да те преместят в друга стая в общежитието, щом тези не разбират от дума и не сте в добри отношения. Успех, дано да се оправят нещата :)

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 96bcf8e833
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами виж, те са нечистоплътни и им липсва елементарна култура. Как така ще се бършат с листа от изписани тетрадки? Простовати са. Ти си европейка, а те са от някакви забити държави от Средна Азия. аз бих те посъветвала да се отправиш да учиш и живееш по на запад, а не на изток. Сама виждаш на какво ниво са хората там. Издръж още малко и не оставай там да живееш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker