Задочно - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121147)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18510)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Образование

Задочно
преди: 6 години, 4 месеца, прочетена 1028 пъти
Ще бъде кратка - искам да запиша Психология, проблемът е, че живеенето в друг град ми е просто непосилно от финансова гледна точка, колкото и да ми се иска да намеря заобиколен начин, тъй като имам само едно родителско лице, което само по себе си не изкарва достатъчно, за да ми помогне с издържането. Остава да запиша задочно, което и планирам да направя, и вероятно по-късно да се прехвърля на редовно, но не знам дали така не изглеждам твърде несериозна, колкото и смешно да звучи. Или дали няма да ми бъде може би с една идея по-трудно относно усвояването на материала? Може ли някой с опит да ми каже какви са минусите и плюсовете на задочното?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 4 месеца
hash: 3a2462913c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз уча психология в СУ първа година. Тук не се изисква присъстве по нито една от лекциите. От 22. 01 сме в сесия, а има едно момиче което не е идвало нито веднъж, но писа в групата ни във фейсбук да пита за изпитите. Ако е достатъчно подготвена да си вземе изпитите няма да й направят никакъв проблем за присъствията, даже няма и да разберат. Имаме конспект по всички предмети, може да помолиш някой да ти каже какво допълнително са казали преподавателите. Можеш да запишеш редовно и да идваш само за изпити. Минус е че изпускаш бонус към оценката от междинни домашни, но ако не се бориш за 6 това не е проблем. На мен лично би ми било трудно да се справя ако не бях идвала нито веднъж, но със здраво учене по конспекта не мисля че не би се справила. Таксата за 1 семестър е около 250 - 300 лв, пробвай така, а ако не става здраве да е. Имай предвид че много трудно приемат обаче. Аз бях с бал 27 от 30 и не ми стигна и сега съм платено. Но мисля че това е най-добрия вариант който ти казвам. Във университетите където има задочна форма (в су няма) образованието е под всякаква критика, работодателите признават су като най-добър и там някъде нбу също горе-долу. Не ти препоръчвам другите.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 39b52b3c65
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей. :)
Аз уча задочно, минус е това, че задочно не създаваш толкова контакти, но иначе абсолютно нищо друго даже препоръчвам на всички! Да стоиш с години в друг град и да се води, че ходиш на университет и за това нищо друго не правиш. Реално само се виждаш с приятели и харчи парите на вашите. Учи задочно и през това време гради живота си! Работи, занимамай се с каквото пожелаеш, учи, чети, прави нещо полезно и приятно за теб, каквото и да е то!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker