ТУ Габрово - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Образование

ТУ Габрово
преди: 6 години, 2 месеца, прочетена 1453 пъти
Здравейте! Момче на 18 години съм и искам да попитам тези, които са или от Габрово, или са учили там, какво Ви е мнението за ТУ Габрово, чувал съм, че имат добра база, но на ниво обучение не знам нищо. Също така, ако запиша там и завърша, след това на едно интервю с какво око ще погледнат над диплома в Габрово? Насочил съм се към специалност КСТ. Като цяло съм се насочил в Габрово, защото градът ми харесва, ТУ София и ТУ Варна също са добри, но градовете са прекалено големи, не са за мен. Може ли диплома в Габрово да ми даде начало, към един добър живот, или просто работодателите няма да обърнат внимание дали съм със средно или ТУ Габрово? Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 2 месеца
hash: 7cf6abace3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей! Града е много хубав, за дипломата не мога да коментирам, но както на всякъде по-важни са знанията, работодателите това гледат, като цяло ще ти хареса там, леко е и притяно, а атмосферата в самия град е още по хубава, усеща се влиянието на новото, но и полъха на отминалото... красота

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 458ee1bc4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   От автора: Номер 1, благодаря за информацията, заради града съм се насочил там, а знания, предполагам че ще получа повече в Габрово, защото всички се изсипват във Варна и София, а Габрово ще са по-малко и съответно по-добре ще се усвоява материала (с колкото по-малко хора се работи, толкова по-лесно)

 
  ...
преди: 6 години, 24 дни
hash: 8b827977be
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Здравей! Родният ми град е наистина прекрасно място! За това си заслужава. Има толкова уникални кътчета, които много габровци дори не знаят.
Но за университета не мога да дам мнение.
На работа ще те вземат, когато си умеещ, каквото и да си говорим.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 3ac0e41b40
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Аз завършвам в момента бакалавър. За инженерните специалност и по-точно факултет ЕЕ към, който спада и специалност КСТ, мога да кажа само хубави неща. Всичко си зависи от теб, преподавателите са супер отзивчиви и винаги са готови да помогнат, стига да те видят, че имаш желание. Особеннот при КСТ се държи доста строго, откъм преписването на изпитите. Преписва се по принцип, това си зависи от човека, но то вече реалността е, че навсякъде се преписва. За материалната база - не е супер съвременна, но то и навсякъде е така, дори в най-големите ТУ университети, причината е, че държавата не отпуска достатъчно средства, в следствие от което не може да се ъпгрейднат лабораторните упражнение, който практически показват учебната база. С някои изключение, стига университета да си намери инвеститори - фирми, които да вложат в някоя технология - пример за това последно нещо беше в АУИТ, където японска фирма беше подарила роботизирана ръка. Като за финал, ще ти кажа, че няма значение къде учиш, важното е да даваш всичко от себе си, докато го правиш, т. е. да учиш яко и със страст, преподавателите ще те забележат и ще ти помогнат със знание и с намирането на работа за в бъдеще. Особенно университет като ТУ Габорово, заради малкия град и малкия брой студентите, от което следва спокойствие и по-лесно забелязване на уменията и знанията от самите преподаватели върху теб. Успех!! Учи и се забавлявай, но по правилния начин!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker