Английски език в университета - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120986)
 Любов и изневяра (29662)
 Секс и интимност (14342)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6457)
 Здраве (9582)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3164)
 Образование (7292)
 В чужбина (1648)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1737)
 Други (18468)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Образование

Английски език в университета
преди: 6 години, 2 месеца, прочетена 1164 пъти
Здравейте. Моля историята да бъде одобрена. Става въпрос за английския език, който е проблем за мен. Влязох в университет с изпит по английски език, който взех с тройка, исках да се явя на изпит по немски, но направих грешка при попълването на документите, която открих при получаването на служебната си бележка за явяване на изпита и нямаше как да коригирам нещата. Работата е там, че никога не съм учил английски и знам само няколко думи на него. Отделно и произношението му ми е много противно. Та така, влязох аз в поток с интензивно изучаване на английски език и се оказа, че имаме само упражнения. На тях се води списък на присъстващите. Само два пъти съм отсъствал по английски, но нищо не разбирам, когато ме попитат нещо. Може би ще остана на поправка, която е абсурдно да взема. Преподавателката ни пише плюсове и минуси за участие по време на занятията. Видях, че имам само 2-3 плюса, всичко останало бяха минуси. Още нещо, догодина трябва да избера втори език, щях да избера немски, защото съм го учил, но за немски и руски няма желаещи и групи ще има само по френски и испански. На френски знам 20 думи и ми е много странен с безумното си произношение. Нищо не разбирам, прекалено е завъртян и сдъвкан. Испанският е по същия начин, добре говоря италиански, защото като малък го учих самостоятелно за известно време и ми е много интересен, но абсолютно нищо не разбирам на испанците, говорят изключително бързо.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 2 месеца
hash: 26e6860b77
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Откакто съм влязла в университета (за да уча специалност с английски), никакъв английски не знам. Влязох супер подготвена и знаех толкова много, а за година-две уважаемите лектори направиха кругла нула от мен.
Университетът е просто място за разнообразие, но не може да става и дума за учение, което ще ти е от полза в работата и живота. Съжалявам, но е така.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 62b1bee133
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Или се прехвърляш там, където си искал да бъдеш от самото начало, за да изучаваш немски като първи език, или сядаш и почваш да учиш английски. Втория език не е толкова важен, няма да ви натоварват толкова с изучаването му и няма е проблемен, вероятно ще започнете да го изучавате от начало. Поговори със съответните лица в университета и проучи възможностите.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 3cd50b1c34
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Няма възможност за прехвърляне. Според мен университетът е пълна загуба на време. Ако сам не искаш да научиш нещо, няма как някой да те научи.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker