Учене в България или в чужбина - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Образование

Учене в България или в чужбина
преди: 6 години, 6 дни, прочетена 953 пъти
Здравейте, момиче на 17 години! След няма и 1 година ще съм 12 клас и непрекъснато си променям решението относно това къде искам да уча и къде ще е най-правилно. Искам да уча психология, мислех да е в Англия, но разбрах, че се въвежда закона да се влиза с виза в Англия, т. е отпада и възможността за студентските заеми, а без тях не мога да си позволява ученето там. Чудех се къде в чужбина има реализация за психолози, защото наистина искам да успея в това, тъй като много ми харесва и искам да се занимавам с психология още от малка. Колебая се между Шотландия и Холандия, а също и между Италия, тъй като искам да съм там заедно с най-добрата си приятелка, а това което иска да учи е достъпно само там и във Франция (и Англия). Искам да бъда със свой близък човек, защото не си представям да живея сама на чуждо място. Освен това някой, който учи в чужбина може ли да ми сподели как се е справял, как се справя и т. н. Чела съм в много сайтове, питала съм много хора, интересувала съм се, но все пак бих искала да попитам и тук. Има ли някой, който учи в Италия и смята ли, че има възможност за реализация на професия, която не е свързана с дизайн, история или архитектура? Наистина тотално се обърках и притесних и ще се радвам да споделите мнението си за учене в чужбина и като цяло по-добре ли е следването в чужбина, вместо в България. Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 7 часа
hash: 1f2133b5be
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Защо искаш да се занимаваш с глупост като Психологията,всички искате да си чаткате в некви офисчета да ви идват за по 1 час клиенти и да им слушате проблемите. Накрая им казвате 2-3 съвета и ще искате да ви кихат по 60-80лв за "сеанса". Реалния живот не е по филмите глупостите,само защото вие кифлите не искате да учите нещо смислено. Готова да взима студентски заеми братче в Англия, това визи няма да има, няма да позволят да си затрият сигурния наплив от работна ръка като глупавите ви поколения. В чужбина иска ама само ако не е сама, а с близък човек и сигурно и учене тегаво не искаш да има там, ебати претенциите.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker