Училища в Пловдив - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Образование

Училища в Пловдив
преди: 6 години, 17 дни, прочетена 1218 пъти
В момента съм в 7 клас и в училище, което не се взимат мерки, когато ме тормозят. Затова искам да ми препоръчате училища, в които при тормоз в училище се взимат мерки винаги, а не от дъжд на вятър.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 16 дни
hash: 7521278010
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мисля, че "Яне Сандански" е страхотно училище. Учих там преди 7 години и виждам, че всяка година стават все по-дорби. Можеш да поразучиш - да се видиш с директорката и да поговорите, но не е хубаво да се спираш на първото училище - разгледай няколко и си избери. Късмет! :)

 
  ...
преди: 6 години, 16 дни
hash: a9a7ad5809
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   никъде няма такива училища.

 
  ...
преди: 6 години, 16 дни
hash: 726cb6e56b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Национална търговска гимназия!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 16 дни
hash: 1a90784639
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Уча в Търговската и ти го препоръчвам горещо ;)

 
  ...
преди: 6 години, 14 дни
hash: 7521278010
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Номер 1 тук. Не бях разбрала, че става въпрос за гимназия.

Аз бях във ФЕГ и.. изобщо не я препоръчвам. Проблем със съучениците няма да имаш, но учителите прилагат много здрав психически тормоз.. Не всички естествено, може да попаднеш и на ангелчета, но няма начин да нямаш поне 1 звяр.

От приятели нямам много добри впечатления от Английската, но не знам от собствен опит.

 
  ...


...
преди: 6 години, 14 дни
hash: c884201401
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Такива училища в България няма. Тъпото е, че масовата родителска и ученическа заблуда е, че така наречните елитни гимназии са хубаво място за израстване на човек. Но не е вярно това. Примерите са хиляди. От факта, че най-големите тревомани и наркоманчета на възраст 16-18 години са по тия гимназии, така и момичетата са развратени. Но това разбира се ако го споделиш публично из нета и веднага ще те нападнат "мааа нееееее еее мееее"...

Единственото им хубаво на тич училища, че завързваш контакти, но в тях учителите, особено по-дъртите учат децата на надменност и как те са били по-различни от хората в останалите гимназии, така наречените НЕ "елитни"... Учат ги да са надути и високомерни. Което мен лично ме отвращава.

Аз не завърших в елитна гимназия, а в най-обикновено СОУ. Имахме няколко учителя преподавали дълги години в такива училища и не веднъж са ми казвали, че децата на по-бедните родители или родителите с не толкова големи възможности, които пращат дечицата си в СОУ без "професия" или ги оставят сами да си решат къде да учат са много по-силни в живота. Истината е, че има боклуци навсякъде.

Моето мнение е да се даде свобода на детето. Където иска там да учи. Но да не му се налага мнението, че еди кое си е правилно. Правилно няма. Има удобно за него.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 12 дни
hash: 9e5d87e22d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Така или иначе сега ще смениш класа и ще започнеш на чисто. Така че остави тези страхове в миналото и с увереност, напред. Аз смених английската с руската гимназия през 9ти клас, но заради учител. Мнението ми и за двете училища, е че съучениците са като цяло готини, все пак минаваш през ситно сито за да влезеш и повечето хора са от образовани семейства, пътували са по света и са някак си по-толерантни към хора с различна етническа или сексуална принадлежност. Сега сестра ми също учи в английската, въпреки опитите ми да я разубедя. Дори ония урод и преподава. Но тя няма никакви проблеми с никой. И сега ще ти кажа защо според мен е така. Сестра ми е от 2ри брак и майка и е журналистка. Струва ми се, че това много смущава преподавателите и те се страхуват, че всяка нередност бързо и лесно може да стане медийно събитие. За мен е очевадно, различното отношение към нея от същите преподаватели, тя сама го забелязва. Така че, ето ти една странна идея, излъжи още в началото, че някой от вашите е журналист, обаче е много важно да си комбина с родителя, защото иначе ще станеш за смях на първата родителска среща. Така всички ще си вършат работата пред теб. Жалко, ама не се шегувам. Другото важно нещо, е че ако избереш ЕГ ще се спукаш да пишеш есета на всичките 4 езика, които ще учиш на тема "Семейство" и ще трябва да си измисляш разни истории с родител журналист. Не знам дали си струва, но аз избягах с нервна криза от английската, а сестра ми е супер спокойна и хепи

 
  ...
преди: 6 години, 10 дни
hash: 0fa0df328b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   От автора: Благодаря за отговорите, днес цяла седмица ме тормозиха, а в четвъртък даже два пъти и затова днес не ходих, така че вече 100% ще сменя училището (когато го написах това имах малки колебания дали да не остана, но след това... ), въпреки че понякога на тестовете ми пишат с една единица повече, но според мен е по-добре да не ме тормозят, отколкото да имам 3 вместо 2, 4 вместо 3, 5 вместо 4..

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker