НВО 10 клас - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Образование

НВО 10 клас
преди: 6 години, 7 дни, прочетена 1243 пъти
Здравейте!
Както се подразбира-10 клас съм и ми предстои юни месец изпит по ИТ. Проблемът е, че този предмет (колкото и да е странно) не е от тези, в които мога да кажа, че съм много добра и страшно се притеснявам.
Бих искала да попитам хората, които ще прочетат това и ако са се явявавали на такъв изпит (защото е въведен от 2015 година) ако може да ми обяснят по-подробно какво се прави на изпитът и какво е възможно да ми се падне.

Може да ви изглежда смешно или незначително, но за мен е от огромно значение, защото времето си минава, а аз се опитавм горе-долу нещо да направя. Доколкото разбрах се получавало сертификат и много искам да си го взема, но смятам, че няма да успея:(

Моля, споделете темата ми, защото ми е трудно. Благодаря на коментиралите и по-запознатите от мен:)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 5 дни
hash: 5bec953ede
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей, аз имах такъв изпит миналата година. Мога да ти кажа само, че това е още една глупава проверка на знанията, която няма да ти послужи за нищо. Беше ми омръзнало да ми натякват за това и излишно да ме стресират. И не само на мен, а на целия клас.
Изпитът не е нищо особено. През цялото време се работи на компютър, в началото ти се дават потребителско име и някаква извъртяна парола, чрез които получаваш достъп до изпитната система. През цялото време учителите не спираха да ни натякват да не объркаме паролата, да не затворим програмата погрешка и други глупости. Пак казвам, само излишен стрес. Не мога точно да ти кажа какво ще ти се падне, има доста елементарни въпроси, а има и по-сложни, които включват изчисления. Хубавото е, че учителите от твоето училище ще са в стаята. На мен това много ми помогна, тъй като ни разясниха някои задачи. Моят съвет е да се стремиш да получиш помощ от тях максимално. Но в никакъв случай не стой просто така, чети въпросите, помисли върху тях и съм сигурна, че ще се справиш. С мои знания и помощ от учителите изкарах около 80 (не си спомням точно точки или проценти). Бяха ни казали, че всеки резултат над 50 е добър, но според мен няма никакво значение. Резултатите излизат веднага след като завършиш теста, показват се на компютъра ти. След няколко седмици ти се дава този прехвален сетрификат и... нищо. Дори не помня дали си взех моя.
Съветвам те да не се притесняваш, защото този изпит не ти служи за нищо, просто излишен стрес. Дори да изкараш по-малко от 50, не мисля, че ще има проблем.
Надявам се да съм ти помогнала и ти желая успех!

 
  ...
преди: 6 години, 1 ден
hash: ced3edb904
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Всеки получава сертификат, който няма да ти потрябва за абсолютно нищо. "Изпитът" е на две части. Нас ни събраха ден преди него да ни обяснят за какво става на въпрос. Като цяло е пълна прстотия, нищо важно, така че спокойно. Моят резултат беше 87%. Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker