Гавра с мен? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Образование

Гавра с мен?
преди: 5 години, 11 месеца, прочетена 2591 пъти
Здравейте студентка съм 1ви курс и от самото начало колегите и колежките от потока ми се подиграват, гаврят и дори говорят зад гърба ми и разпространяват клевети за мен. Аз нищо до този момент не съм им направила винаги съм им давала записки от лекциите ако някой от тях не е присъствал казвала съм им също какви са ни учебниците за семестъра и те пак се държат лошо с мен. Защо така се отнасят с мен като нищо не съм им направила?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 10 месеца
hash: 764e11ac3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Защото такива са хората... Видят ли, че някой се държи добре с тях, започват да се гаврят с добротата му.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 365f27e84c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Това не е гавра, а нормално нещо в живота. Аз съм на 17 и през целия ми живот все се е намирал някой, който да ми се подиграва за щяло и нещяло. А около мен съм заобиколена от хора, които непрекъснато обсъждат живота на другите, опитвам да страня от тях, но е неизбежно, уча с тях и трябва да ги търпя. Ти явно не си свикнала, но всекидневно в България ще се сблъскваш с такива хора. Гаврят се с теб, или защото ти завиждат, смешна си им с нещо, или пък са си такива просто им е скучен живота и така се забавляват. Не си тормози главата в мисли за тези хора, няма смисъл, приеми, че просто са лоши и гледай да не общуваш много с тях и да не издаваш лични неща. Успех.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: e56abd1f30
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Щото се отнасяш към себе си като към парцал, те го виждат и просто повтарят. Като започнеш да се самоуважаваш, включително да уважаваш труда си, тогава няма да има подигравки. Ти си писала на лекциите, а те не са, после им даваш написаното безвъзмездно? Защо? Ти да не си някоя робиня?

Освен това трябва да започнеш да гледаш и по-обективно на нещата. Сигурен съм, че не всички колеги ти говорят зад гърба, но отчаянието и емоцията от това дори един-двама да ти говорят зад гърба е достатъчна да те разстрои и да започнеш да изпадаш в драми и крайни състояния. По-обективно, по-спокойно, по-леко. Не приемай нещата лично. И пак казвам - самоуважение.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 7354706c56
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   При мен е същото. Отначало мислех, че всички са много добронамерени докато не започнаха да ми се подиграват. Е, не всички, но някои, с които ми беше приятно да общувам. По-кофтито е, че и преподавателите се гаврят с мен, но какво да се прави...
Не обръщай внимание на това, не е казано, че в университета трябва да имаш приятели. На мен не ми трябваха такива нито в гимназията, нито пък сега в университета. Ходи си на лекции и не им помагай толкова много щом после се отнасят така с теб.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 0c5639cfa2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Защото вероятно са жалки, селски комплексарчета всичките. И да, може всички да са виновни. Свидетел съм бил на подобно нещо. Винаги има някой необикновен човек в колектива, който остава неразбран. И много често му се подиграват. Може да им обръщаш повече внимание от обикновено и това да ги кара да св имат, а нещо повече от теб. При подобни ситуации, обикновено, когато се отдръпнеш от такива индивиди и спреш да им обръщаш внимание, св озлобяват още повече. Или спират.

За това, щом не оценяват не помагай на никой.

 
  ...


...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 2b62c45203
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Здравей, в такъв случай не им давай нищо. Покажи се достойно като личност която себеоценява. Вероятно има нещо за което се дразнят от теб което и ти не го осъзнаваш в позитивна насока.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: f93b9b3287
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Повечето хора са жестоки, но защо... не мога да си отговоря...

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 55f32d2688
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Човек сам предизвиква подигравките и гаврите на хората срещу себе си. Има нещо много лошо в теб, което ти не можеш да видиш, но хората го усещат и затова се отнасят така с теб. Иди при психолог и му се изповядвай напълно и искрено.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: d88dbdc002
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Гаврят се защото си позволила, защото нямаш самочувствие и не умееш да се отстояваш.
Вероятно нещата, за които те подиграват са неща, които мислиш за себе си, но не смееш да кажеш на глас. И те са там, другите просто дават отражение. А теб те боли, защото вярваш, че нещата за които те подиграват са така.

За да не се подиграват с теб спри да търсиш одобрение. Ти даваш записките си, защото искаш да си приета от тях, защото искаш да бъдеш смятана за добра. Вярваш, че ако ти си добра и другите ще са добри към теб, но това не е така.

Какво да направиш? Бъди добра със себе си. Научи се да не се критикуваш. Научи се да ден глезиш и да си позволяваш да ходиш на хубави места, да се забавляваш. Купих си нещо хубаво, което искаш много, но си отказваш по една или друга причина.

Промени стойката на тялото си-> стой с изправени рамене и винаги тежестта на тялото ти трябва да е върху двата крака. (Когато си застанала на един крак - това е състояние което ако някой те бутне малко по-силно ще залитнеш, подсъзнателно казва "аз съм слаба/ аз няма да се защитя")

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 55cc3951c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

10.   Някой от вас са големи философи да обясняват хорската простотия с това че човек сам си бил виновен за щяло и нещяло-хорската простотия оправдание няма!

 
  ...

...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 55f32d2688
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Според повечето от изказалите се излиза, че всички млади хода днес са лоши, жестоки, подиграват се, гаврят се, а само авторката е добричка. Е, как стигнахте до там млади хора дотолкова да се промените, че да злобеете към "невинни" момичета. Кое ви тласка в такава посока?
Н. 10 защо не си признаеш, че ти си авторката на този коментар. Бързаш да обвиняваш някои от нас за големи философи как обяснявали хорската простотия. Точно този ти израз (хорската простотия) обяснява какъв ти е характера. И този ти характер е изписан на лицето ти и хората го усещат, но ти самата не можеш да се усетиш що за "цвете"си. Не може колежките и колегите всички те да ти се подиграват. А и не мога да ти повярвам, че ти си такава каквато се описваш.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 6b3bf1d108
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Нещастниците ми се подиграваха даже че си прибирам косата с фиби, за лицето ми, наричаха ме каквали не, клеветиха ме. Говори се че са монтирали моя снимка но никой не ми казва къде е. И после се оплаквали че не говоря с тях и ги отбягвам. Не вярвам да има чак толкова лош човек, който да заслужава такова отношение. Пък и да има, ние не сме богове, ме да съдим и наказваме.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker