Целият клас си изпатихме, заради съученик. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Образование

Целият клас си изпатихме, заради съученик.
преди: 5 години, 11 месеца, прочетена 1932 пъти
Здравейте! Ученичка в 11 клас съм. В класа ни, имаме един съученик, който не знам по каква причина, но хич не се разбира с Учителят ни по биология. Имаме по два часа седмично биология и във всеки час, той се държии някак си конкурентно с учителя! А.. той си е доста възрастен, над 60-годишен е, леко накуцва дори.. но е много Строг и стриктен преподавател! Мрази обидите, недисциплинираните ученици и от както ни преподава по биология, в неговите часове, никога не сме говорили за нищо друго-освен за теми свързани с Биологията! Този учител, просто такъв респект всява, че дори като изпитва много внимаваме какво ще отговорим! Та така, в един Четвъртък имахме час и учителят ни препитваше какво сме научили от урока. Стигна до П. (с тази буква започва името на съученика ни, който хич не понася господина), та попита го въпрос от урока, но П. мълчеше. Господина му повиши доста сериозно тон... и П. го НАПСУВА!!! Направо целият клас се шашнахме и всичките съученици, та дори и аз го изгледахме едно учудено. Господина целият почервеня... гледаше го и му каза : ''Ти знаеш ли моята майка от кога е починала, та смееш да й тръсиш душата! " И отвори дневника и се разкрещя : "Сега заради един сгрешен индивид, целият клас ще си изпати и докато съм ви аз учител, ви обещавам че няма да минете по биология"! И написа на абсолютно всички ни двойки, директно за годината! Тресна маркера в дъската, и ни изгони целият клас от кабинета! В междучасието, всички почнахме да се караме на П., а на него не му и пукаше.. казах ме му да отиде и да му се извини, но си взе раницата и си тръгна, все едно нищо не е станало! Отидохме и при класната с класа, казахме и какво е станало.. Не ни се скара, но ни отвърна че целият клас, юли месец ще трябва да се явяваме на поправка по Биология! А на П. не му пукаше! Срина на класа, абсолютно всички "мечти за реализация! И сега вече не караме час по биология, защото сме оставени на Изпит! Дори момчетата от класа, замислят да пребият от бой П. , защото заради него сме на това дередже, но знам че това не е начина! В понеделник, се опитах да отида на консултациите му и да се извиня от името на П. , но напразно-. отвърна ми, че ще се видим с него Юни месец на изпит и ужким щял да направи всичко възможно, за да не го вземем! Просто заради, един нахалник от класа, всички си изпатихме! Моля, Ви дайте ни съвет, как да постъпим? !

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 11 месеца
hash: 889ff7e0fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Момиче говори с родителите си и още родители да се съберат, но умни, образовани, с ценз в обществото и най-вече владеещи се. Отидете при директора заедно с родителите и поканете учителя. Говорете и се разберете по въпроса. Да го отнесе само виновника. Друг вариян е сигнал в инспектората на местна почва. Имате много законови и други възможности за благоприятно развитие на ситуацията.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: eb92ef2240
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Много кофти работа, но винаги е така. Според мен няма какво повече да се направи щом и с класната сте говорили вече. Явете се на изпита. Тъй като изпита е "официален" така да се каже и се проверява от министерството ( не съм на 100%сигурна, но съм го чувала някъде) няма как да го направи чак толкова невъзможен. Просто може би ще вземе най-забутаните неща в целия учебник и ще направи въпросите по-завъртяни, а не в прав текст. Това са само мои предположения разбира се. Така че моят съвет е да се подготвиш много добре, защото този изпит е шансът да се поправи тази двойка, който не трябва да изпускаш. Научи освен най-важното и подробностите също, ако има някакви текстове пожелание и също текстовете под картинки и тн.
Относно въпросния ученик подайте една молба към директора целия клас за изключване или поне преместване от вашия клас.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 1f93f858b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Това са глупости, как така 2 на целия клас? ! Той не ви е изпитвал и няма основание, дори и към ученика - за лошо поведение се отсранява и се изпраща при директора, не се пише 2. Отивайте при директора, пишете до инспектората.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: c83f03dbf9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Обаждате се на господари на ефира.
В случая П не е прав, но само той трябва да си го отнесе.
Двойка се пише за незнание, а не защото един човек е сгрешил.
Родителите Ви къде са?
Да отиват и да се разправят!
Това е нелепо.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: f6dd86fa22
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Леле, тоя к...н П, добре ви е подредил! Обаче си права, боят няма да оправи нещата, само ще си навлечете още проблеми. Е, надявам се, че господинът по биология ще се осъзнае, че и той е прекалил и към вас останалите ще подходи по-снизходително и на изпита ще минете. Виж, обаче ако скъса въпросния П., бих го разбрала напълно! Така, че учи си и ако се разберете с другите идете при директорката и подайте молба да преместят П. в друг клас с мотива, че поведението му се е отразило на всички ви, че дано поне в 12 клас нямате проблеми заради него.

 
  ...


...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 55669a0cf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Не можете да носите отговорност за действията на другите. Правите среща с директора и той взима решение. Парадокс е. Ами ако този утре направи същото и по други предмети годината ли ще повтарят е? Направете подписка, че не приемате решението му. Много първична и неадекватна оценка и действие от преподавателя ви.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 2e5a962562
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Съученикът ти е за изключване, а учителят ти - за лечение. И двамата нямат място в училище.
И аз съм биолог, и аз съм бил ученик, мога да вляза в положението и на двама им. Нито един от тях не постъпва коректно, меко казано. Нито съученикът ти има право да ругае и обижда, нито учителят има право да пише двойки за щяло и нещяло.

Родителите Ви да информират класния ръководител и директора, а при липса на остра и своевременна реакция от тяхна страна - да изложат случая пред инспектората с официални писма с входящи номера на тях.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 457353c648
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Ами, вие дншените ученици, не сте за ИЗПИТ, а за пребиване! Малко ви е това, което е направил преподавателя!

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: dc522795eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   П. е абсолютно прав. А как аз щях да постъпя на мястото на П. : Щях и аз да се разкрещя, вероятно и аз щях да си го препсувам и кълна, тъй като учителят ми е повишил тон, а никой няма право да ми повишава тон! Ще си получи псувните и проклятията, тъй като пръв е направил нещо нередно и заслужава да бъде наказан двойно. За написаните двойки, на мястото на който и да бях от класа, щях да стана и да ги задраскам в дневника и може би да надраскам и дрехата на учителя, тъй като и за тази си постъпка заслужава двойно наказание. А ако ми посегне, какво? 25 човека няма да го набием ли? От там ще се вдигне шум, но няма за какво да се притеснявате, тъй като сте прави. Мисля, че бихте се оправили оттам нататък, след като сте защитили правата си.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: ab83ede989
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Говорете с родителите си и заедно отнесете въпроса до директора на училището ако няма ефект запишете учителя тайно на видео и го пратете на "Господари на ефира". Нека да накаже само вашия съученик не може всички да страдате заради него!

 
  ...

...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 5ccdf55f2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Оплачи се това не е нормално заради един ученик да наказват незаслужено целия клас

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 457353c648
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Авторката съм: Днес, осем родители на съучениците ми, включително и майка ми, в присъствието на директорката са говорели с Господина. Майка ми, ми каза, че той е бил Твърдо решен да ни прати на изпит! А директорката и дума не е обелила, просто си е седяла и си е мълчала! А господинът е казал, че нашият клас 11 "Д" ще го бил разтурил! Дори се е скарал на Родителите, че как са смеели да му държат сметка-за това защо ни е пратил на изпит! Майка ми също ми обясни, че е много обиден от П. защото го е напсувал и заради това, целият клас ще си изпати, заради един. И сега ще се готвим за Поправителният.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: da55200c65
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   До 10

Няма да стигнеш далеч в живота....

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: ab83ede989
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Опитайте да говорите пак с него като в същото време някой от вас сложи или скрита камера в стаята или бръмбар в дрехите и го запише и после пратете записа в "Господари на ефира". Борете с родителите си докрай не оставяйте нещата така! Като стане медиен скандал директорът ще се наложи да го уволни за да не вреди на репутацията на училището. Нека накаже само виновника на поправка защо трябва всички да страдате заради един невъзпитан келеш?

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: ffe18b00cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Тоя даскаляга е true savage обаче :D :D Все пак мястото на такива откачалки, е в съответното лечебно заведение, не в училище. Щом директорката си е седяла и мълчала, най- вероятно тоз перко има някакви връзки и тя си мълчи, че да не и изгори столчето... Подайте жалба срещу тоя, кво толкоз всички родители ги е шубе, в смисъл WTF MAN? !!? ! Тоя се trigger-ва някво мега зверското и ви дава поправка, без сериозно основание, и не да напсуваш учител, не е основание за поправителен изпит!!! Наказва се с изпращане до директора и някакво наказание- да чисти двора, да освежи стените, предупреждение за изключване.... ама не и изпит на целия клас, това е ПРЕВИШАВАНЕ НА УЧИТЕЛСКИ ПРАВА, търсете си правата и си ги отстоявайте, че да не ви мачкат и в бъдеще! Родителите малко трябва да вземат мерки- има си инспекторат за тая работа, подавате групова жалба, би трябвало да разгледат случая!!!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker