Образование или препятствие? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Образование

Образование или препятствие?
преди: 5 години, 3 месеца, прочетена 1278 пъти
Здравейте на всички, искам първо да ви пожелая един слънчев и усмихнат ден, изпълнен с много положителни емоции! Тази тема се е превърнала в нещо като табу през последните месеци за мен. Скоро ми предстои завършване на средно обеазование или по-просто казано гимназия. Уча в езикова гимназия, езиците от ранна възраст са ми сила и мисля, че се справям добре. Вероятно още с прочитането на заглавието на моята тема сте разбрали какъв е “проблемът” ми. От известно време съм решила, че нямам никакви намерения да оставам тук след като завърша и съм изключила България изцяло от списъка ми с дестинации. И така се случи, че умът ми бе превзет от мисълта за САЩ и ме влече адски много, но винаги всичко приключва с репликите “Много ще е трудно”, ”Няма да успееш там”, ”Как ще се издържаш? ”, прочее. Принципно не съм човек, който да се опре на нещо такова и подобни изказвания никога не са ме спирали, а напротив служили са ми като мотивация през повечето време от краткия ми житейски път. И така стигнах дотук, никога не съм вярвала, че ще пиша тема в подобен сайт, но исках да чуя мнението на хора, които са преминали през това, хора с опит и обективно мнение. Няма да споделям какво смятам да уча, защото мисля, че не е толкова важно, колкото самият начин на живот там, а те вървят ръка за ръка. Ще ви бъда адски благодарна, очаквам вашите коментари!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 3 месеца
hash: b395454165
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   М31

Независимо какво искаш да учиш в САЩ, това е свързано с огромна сума пари. Образованието там е едно от най- скъпите в света. Американския Университет в Благоевград не е ли същата работа. Някъде бях чел че на всеки 4 студенти, трима имат дългове повече от 30к долара.
Можеш да гледаш много видеа в Ю туб на тази тема

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 0c7bb565b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не съм учил в САЩ но искам да те поздравя за смелостта и решителността и да ти пожелая успех! Щом това е мечтата ти следвай я - няма да сбъркаш.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 6a361cf734
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   От авторката:
Всичко в живота е свързано с някаква сума, била тя голяма или малка, и ако цял живот намеренията ми/ви приключват с това заключение, то аз лично не мисля, че някой би успял. Пари се изкарват по всякакъв начин вече. Според мен винаги би се намерил начин, а и за да постигнеш успех трябва да вложиш доста усилия, труд и средства. Очаква се,че щом там е скъпо, следователно и доходите им да са доста по-високи от нашите, все пак там учат хора. Просто трябва да се рискува, риск печели, риск губи. Ако не стане, продължавам да опитвам с нещо друго и това е, няма какво да го мисля. С цел да прозвуча клиширано ще кажа,че е по-добре да пробвам и да не успея, отколкото да си кажа “Какво щеше да стане,ако...” :)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 6a5dbc3cf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Тотално съм За ученето в чужбина, но не и в САЩ. Не си заслужава там да учиш и живееш, казвам ти го като човек който е живял там.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker