Учителката ми по английски се заяжда - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121113)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Образование

Учителката ми по английски се заяжда
преди: 5 години, 2 месеца, прочетена 1522 пъти
Така... ето как се развива историята...! Аз както винаги пиша уроците си в час от до... имам само 1 минус защото не бях написала една задача това не ми направи проблем, от там насетне тя започна да се заяжда с мен и с моята компания... ако те направят някоя глупост или говорят аз съм виновна или "участвам" в разговора.... така де ето същинската история, днес писах всички задачи както обикновено, помолих учителката в часа да отида до тоалетната, след като се върнах всички си говореха и си помислих че сме свършили и че не правим задачи вече... но не обърнах внимание на дъската че пишеше че имаме две задачи тя тръгна да проверява и аз не ги бях написала и аз и казах Извинете не съм забелязала и че ги напиша за не по малко от две минути и тя от нищото ми натресе 3 минус! 3 МИНУС как така (ако имаш 3 минус значи двойка! А аз съм отличничка и не мога да си го позволя) И кръвта в мен почна да ври и кипи... почнах да крещя защо е 3 минус, защо не знам, какво съм направила и се ядосах дори не знаех какво говоря... и тя след 2 минути ми каза Ами ти в понеделник не си писала... и аз се разкрещях още повече като и казах че съм го пиsала и тя ми каза да и дам тетрадката и аз разбира се ѝ я дадох. След това ме повика и ми каза "Този урок от понеделник не е написан и аз търсех, търсех не го намерих... мина часът направих си двете задачи ревейки и се заклех че ще и стъжня и малкото капка живот което има и ще ме запомни до края на дните си (бях много ядосана) след това една приятелка ми взе тетрадката и каза ето ти го урока... и аз от тогава схванах че тя се направи на ударена че да излезе права... и аз затънах в по-голям рев.... и си казах че няма да позволя на учители да ме потъпкват както в старото ми училище (9 клас съм)Не можах да намеря класната си и да говоря с нея

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 2 месеца
hash: 20b5147f92
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не вземай нещата много на сериозно.
Това, какво ще каже или ще ти напише един учител по английски не е от значение. От значение е да се интересуваш допълнително, понеже в училище информацията и часовете са малко по този език.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 42aea668ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Много сте нагли станали, ей. Не стига че си виновна, ами и ще "стъжняваш животи". Внимавай в час, не се прави на интересна и виж как никой учител няма да се заяжда с теб.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 6dce5f0b14
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Прав/а номер1.
Не се връзвай, наложи си да приемаш нещата спокойно. Друг път не демонстрирай колко ти пука от нея, защото така само ѝ вдигаш самочувствието.
Да не ти пука от оценки.
Един ден работодателите ще те гледат какво знаеш и можеш, а не дали си или не си пълна отличничка.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 9c7c1c242f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не мога да разбера, на какво точно отгоре си пълна отличничка? Че ти си потресаващо неграмотна!

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: a0c73679cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Абе, момиче излизаш по средата на часа до тоалетна (извинявай да не си бебе, че да не можеш да изчакаш междучасието? ), крещиш на учителката и после "учителката ми се заяжда"? ! Е, ти какво очакваш, да е във възторг от теб и от поведението ти ли? С такова поведение пак имаш късмет, че не те е "разходила" върху целия материал е и не ти е писала двойка. Повярвай ми, учител реши ли да ти пише двойка, нямаш шанс. Винаги може да те изпита върху нещо, което не знаеш. Че и накрая заплашваш, че "ще и стъжниш живота". Ехаааа, какво самочувствие само! Гледай само да не стане обратното, защото казах ти, науми ли си да те изложи, шанс нямаш! И то така, че никой и дума не може да и каже, защото те е изпитала и ти не си знаела. Иди доказвай, че нарочно те е изпитвала върху нещо, което не сте учили или върху нещо трудно. Не можеш. За това затваряй се устата и се дръж прилично, че да не изгориш накрая.

 
  ...


...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: a279c2c0b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Днешните келеши сте много нагли. Крещяла в час, ще стъжнявала живота на учителката си.. Детенце, използвай си малко главицата по предназначение и се дръж както трябва в часовете.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker