Моето студентство - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Образование

Моето студентство
преди: 5 години, 1 месец, прочетена 1264 пъти
Здравейте, аз съм мъж на 19 години. Записах да уча висше и съм 1ва година на квартира. Уча специалност, която излезе доста трудна, но като цяло искам да се занимавам в IT сферата. В 1-вия семестър ми идваше да прекъсна, тъй като нещата бяха доста сложни за мене, макар и да си ходих често на лекциите и упражненията. Случвало се е и да не ходя някой път. Бях на общежитие, но си тръгнах от там. Съквартирантите ми се държаха доста зле и нямах друг избор, освен да отида на квартира. Макар и да ми беше сложно и депресиращо 1-вия семестър, успях да си взема изпитите без проблеми. Бях се мотивирал месец преди изпита да започна да уча сериозно за изпитите и имаше успех. Един колега от друго висше училище ми беше помогнал и като цяло успях да премина във втория семестър. В момента учим още по трудни неща и моято надежда да завърша се смалява все повече. Задържа ме това, че искам след време да си намера спокойна работа и да взимам хубави пари, защото без висше и без връзки ще стане доста трудно и не искам да разочаровам родителите ми. Така ли иначе един ден ще трябва да се изддърждам сам. Това са причините да се задържа да уча. Нямам много контакти в новия град, даже почти нулеви. Не съм общителна личност. Още от малък имам проблем с общуването, но винаги съм помагал на някой в помощ. Относно моя социален живот, не е кой знае какво. Върша си мойте задължения през деня, но проблема е, че като стане вечер, тогава идва истинската скука. Като цяло не си харесвам много престоя там, тъй като времето ми минава по един и същи начин и не се социализирам много. Попринцип съм с психическо разстройство още от 8ми клас и не е лесно да съм общителен. Понякога пия твърд алкохол заради стреса и отчаянието, макар и да прозвучи доста тъпо. Бях се занимавал с 2 момичета още 1вия семестър по различно време. За първата няма смисъл да говоря. Втората е доста сладка, държеше се от време на време на недостъпна, макар и да ми пишеше всеки ден. Това беше причината да изгубя интерес към нея и просто и отговярях по месенджър с по 1, 2 думи, за да и го намекна. Не съм грозен, но нито пък и много красив. Винаги съм бил облечен добре и винаги съм поддържал добър външен вид. Тренирам само когато имам Спорт, иначе като цяло спорта не ме влече.
Като студент искам да съм малко по социален, да нямам толкова депресиращи и трудни студентски години.. Но както казвам специалността ми е доста трудна няма спор. Реших да споделя тази история с вас, тъй като тук мога да си излея моите отчаяни мисли.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 1 месец
hash: 093e3963de
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз завършвам тази година 12 глас и още от сега се депресирам, защото и аз не съм общителна и не знам как ще оцелея така в друг град.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: ee5588dcc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   За ИТ ли учиш и във ФМИ ли? Ако искаш да станеш ИТ и ти е трудно висшето е най-дорбе да прекъснеш и да запишеш във Софтуни или Телерик. Да знаеш, че Телерик е безплатно и вече е само 6 месеца, ама ще те спукат от учене, но няма Никаква математика. Тези места са точно за хора като тебе. Те програмистите и без това не са много общителни, избрал си си правилната професия. И за тази професия не ти трябва никаква диплома или връзки. Трябва ти само акъл.

 
  ...
преди: 5 години, 29 дни
hash: 273b015f4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   До номер 2 от Автора

София ми идва далече и разходите ми ще са повече от колкото тука, тъй като там е по-скъпо. Не съм много ученолюбив, в момента се стремя просто да изкласирам за по една тройка, макар че в гимназията завърших 12 клас с около 5, 20. Учим висша математика, която е много трудна за мен, не виждам какъв е смисъла да я учим и не знам как ще изкласирам.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 29 дни
hash: 273b015f4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   До номер 2 от Автора

Забравих да спонена. Уча програмиране в момента, да.

 
  ...
преди: 5 години, 11 дни
hash: bc0f8a4eb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   във Варна ли учиш - Мога да ти помогна

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker