НХА живопис - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121027)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6461)
 Здраве (9587)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18482)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Образование

НХА живопис
преди: 4 години, 11 месеца, прочетена 1497 пъти
Здравейте! Ще се радвам, някой който е учил или учи живопис в НХА да изкаже мнението си за академията. Какви задачи се дават, добри ли са учителите, като цяло струва ли си ученето там? Двуомя се дали да се уча сама чрез онлайн курсове, понеже има доста добри, или да уча в университет.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 11 месеца
hash: d87efb6584
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Влизането там си е сериозен проблем, ако не им влезеш в схемите. Не виждам смисъл да се завършва живопис. Какво ще правиш после с тази специалност? Перспективните специалности в НХА са много малко, средата е кошмарна, щото всички са много велики, нали се сещаш?

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: eab6d3a481
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   За НХА не знам, но аз завърших в търновския живопис. Но там не си ли при Краси Карабаджаков, нищо няма да научиш.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: f6f6a11591
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Приятелче, не знам какво има да й учиш на живописта. Учил съм в паралелка по рисуване в гимназията и после кандидатствах "Живопис" във Велико Търново. Приеха ме, но за щастие(! ) не се записах там. Искам да кажа, че имам впечатление от художници, които са завършили Живопис - бачкат като даскали, това е. Не мисля, че има полза да бъхтиш 5-6 години, за да вземаш няколко стотачки като учител. Много повече ще вземаш като бояджия, баничар, шофьор или куп други професии, които се научават с един курс. След това професионалният опит е друго.

А и дори да не е за парите, дори много да ти се учи, просто художниците, поне болшинството, които познавах, са комплексирани и завистливи хора. На нищо няма да те научат по две причини: или самите те не са способни, или не искат да им бъдеш конкуренция. Можеш да станеш добър с много работа, сам у вас. Талантът има голямо значение, но той е Божа работа.

Не знам как си представяш бъдещето си, не искам да те отказвам от рисуването въобще, но не изграждай големи очаквания от образование по рисуване.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 8d55bcef6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Там в академията са хомота до откат. Жестока корупция и шуробаджанащита. Реализация нула. Там ще се гаврят с теб и ще ти кажат че за нищо не ставаш щото са велики. Дори аз прекъсвах няколко пъти заради заяждане от тяхна страна. Те изкарват незаконно и безотчетни пари лятото от курсове 7000 на сезон, плюс 1000 на месец и ходят само 4 пти и то в Понеделник за 2 часа с кафета иху-аху и дим да ги няма и студентите се самообучават... ателиетата са пълна мизерия и неремонтирани от 40 г.
Откачат ако видят че си кадърен и можещ.... и ще те изядат все с парцалите. Там е станало мазало от роднински назначения и докторантри трудно се записват. Пиянството е широко разпространено и особено хомосексуалността в реставрация. От живописта жените са направо курволяк и се онождат със всеки от безпаричие. Администрацията е съставена от сърдити и злобни лелки като г-жа Бучинска която е най-големия боклук на света и ще те обижда още от вратата и няма да може да спи от злоба ако разбере че си можещ...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker