Взех листовките от първия път а кормуването не. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121138)
 Любов и изневяра (29693)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Образование

Взех листовките от първия път а кормуването не.
преди: 4 години, 11 месеца, прочетена 1838 пъти
Взех си листовките от първия път.. Но вече 4 път ме късат по кормуване. Вече не знам какво да правя. Но няма и да се откажа. Моляви дайте някъкъв съвет ☺

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 11 месеца
hash: 59514f2f3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Притеснявай се ако е след 11-тия. Не се майтапя, на един познат, негов племеник го късали 11 пъти.

Мен лично ме късаха 2. Работата е там, че има защо да те скъсат, наистина. Карай повече часове и така, не се бъзикам, ако трябва и още половин година в часове, но карай за да свикнеш.

Смисъл, циганите взимат, а не знаят правилата, да не би да карат по-добре?

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 83fa0d16c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Щом листовките решавате, значи не сте толкова тъпи, но какво толкова се гипсирате при шофирането, просто приложете което знаете от листовките. Обикновено късат при неспазване на правилника. Едва ли ще те скъсат, ако не тръгваш плавно на наклонен път. Ето това е днешната младеж, няма логическо мислене, назубрили листовките, но посля ядец на практика. И 20 пъти да се явите, не си ли проумеете правилника, все ще правите грешки. И по добре късане, отколкото катастрофи да правите, със живота не трябва да се рискува!

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 39bb6ab2d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ами яви се още 2-3 пъти и инструкторите сами ще те посъветват, след като си толкова недосетлив/а...
Това е машина за парички, моето дете, инструкторите са в комбина с инспекторите...
Е ако проявиш голямо упорство и се явиш 10 пъти, ще те пуснат накрая, понеже ще попаднеш в графата "неблагонадежден екземпляр" (заедно с циганите), но така или иначе до тогава ще си избият парите от тебе чрез допълнителните часове, които ще си вземеш...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 1512079887
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И мен на кормуването ме скъсаха 4 пъти, или 3 пъти, не помня вече. На два пъти ме скъсаха по супер нелепия начин. Първият път паля колата, слагам на скорост, и колата огасна на два пъти. Оказало се, че не съм пускал на първа ами на трета скорост. Което не знам как бих го допуснал, защото никога не съм я правил тази нелепа грешка, дори бих казал, че е невъзможно. Но както и да е, според мен тогава изпитващия направи някаква шашма за да ме скъса и да цоцат още парички от мен.
Вторият път пак за някаква простотия ме скъсаха, а си карах съвсем отлично.
Виждал съм и как изпитват жени, на които им пипат волана, за да предотвратят ПТП, и в същото време не ги късат. Но аз книжка си изкарах преди 8 години в не голям град, и нито можеш да се оплачеш, нито нищо. Сега знам, че е по- затегнато положението.
Какво да ти кажа, не се притеснявай, вземи допълнителни уроци и набивай още кинти в дебелите им гуши. Ако имаш родител или приятел с кола, отидете на някой полигон, черен път, в някое закътано село и покарай малко, паркирай си на задна и тн.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 2cc2e9081b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ако можеш, изкарай още часове с интруктура, като идеята е просто да караш, за да се отпуснеш и да ти стане лесно. Часовете са прекалено малко, има прекалено много изисквания и не на всеки му идва "отвътре".
Идеята е, да караш, просто ей така, за да стигнеш от точка А до точка Б.

На изпита, макар че е трудно, опитай се, да си караш спокойно, все едно няма други хора в колата.

 
  ...


...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: ca8ab567af
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Същата работа. Преди години записах курса, взех листовките и 3 пъти ме късаха на кормуването и се отказах. Обаче почнах нова работа, оказа се, че книжката ми трябва и отново се записах на курс. Този път ме скъсаха само 1 път и то направо си ми намекнаха, че са ме скъсали защото отказах да "почерпя" даяджията. Обаче аз се заинатих, че пари няма да дам и втория път имах късмет. Попаднах на по-честен изпитващ, който не си поиска пари, карах внимателно и нещата станаха. Това беше преди няколко години и сега си имам кола и карам редовно и нямам никакви проблеми. Просто в 90% от случаите го правят за да се сетиш да "почерпиш". И ако откажеш или те късат или имаш късмет като мен да попаднеш на честен изпитващ и всичко си минава както трябва.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: a7e715cca3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Плати си.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 8053b77522
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   На мен такова нещо не ми се е случвало листовките си взех от първия път и кормуването. Но аз се учех допълнително с баща ми, бях като заек само се оглеждах и озъртах. На мен ми изигра лоша шега това че карах от поне 6-7г(разбира се на поляна само) и бензинова кола, а колата на инструктора беше дизел вече имах изградени навици - карах по инерция, а това не се допуска на изпита. Но и аз и момичето което се явяваме си го взехме от първия път. Никой нищо не ни е искал. Ама едната я скъсаха за 4пъти защото засили да хване зелено ускори до 60км/ч и мина на червено :D което е просто абсурдно. Просто на кормуването трянва да спазваш всяко е едно досадно правило- спира се на стоп линията така че колелата да са в покой тогава се изнасяш, задължително мигач, караш с ограничението за дадения район(пр: пред общината ни ограничението е 20км/ч с толкова караш, спираш с двигател не по инерция, пускаш всички пешеходци на пешеходна, не засилваш за зелено, ако светне червено спираш на стоп линията и т. н

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: edc72e91d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Трябва да знаеш за какво са те скъсали. Хубаво е, че няма да се откажеш, но си разбери грешките, за да ги избягваш при шофиране. Аз го взех от втория път, защото на първият изпит толкова се бях панирала, че изгасих колата 2 пъти още в В. Бъди сигурен/на в себе си, че можеш да караш и без до теб да седи инструктура или пък изпитващия. Успешно положения изпит по кормуване зависи от самочувствието ти като шофьор и увереността ти, че ножеш да се справиш при всяка една ситуация възникнала на пътя. Успех при следващия изпит! : )

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker