Чуствам се като натрапник - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4697)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Образование

Чуствам се като натрапник
преди: 4 години, 11 месеца, прочетена 1332 пъти
Здравейте! Искам да ви споделя нещо. Бих искала да кандидатствам фармация и повечето хора препоръчват Варна. Дори и да искам да кандидатствам там постоянно ще се сблъсквам с моя приятелка, която също иска да кандидатства фармация във Варна. Не бих искала постоянно да се чувствам като на състезание с нея. Не че където и да отида няма да е така с друг, но ако отида във Варна не стига че съм избрала специалността, която тя си е харесала ами и на всичкото отгоре във Варна. Едно че ще се чувствам като натрапница, друго че ще си каже:" Тая пък не ме остави на мира". Позагатвала съм й, че може и да отида във Варна, но по изражението й разбрах, че не е доволна от този факт. Разбира се че живота и мечтите ми не зависят от нея, но не знам какво да направя. Хубаво ще е ако отида във Варна с нея, защото ще имам някой познат, но никак не ми се иска да й досаждам, както и тя на мен. Какво бихте ме посъветвали?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 11 месеца
hash: 4282f40352
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Защо мислите ти изключват вариант да отидеш във Варна сама? казваш или различно от Варна или във Варна С НЕЯ. Ти ще си във Варна сама, част от поток кандидат висшисти, ще се сприятелиш с други хора, защо мислиш въобще дали тя те иска или не. Какво значи състезание, работа има за всички. разбира се няма да й досаждаш, първо ще й обръщаш внимание само по нейна инициатива и ще видиш как се развиват нещата с приятелството.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 224dc76fa2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Моят съвет е да не се съобразяваш с нея! Абстрахурай се от това какво ще каже, какво ще си помисли или какво ще направи! Ти имаш свой собствен живот, имаш свободата да правиш избори, които да го изградят, без оглед на мнението на околните! Запиши фармация само, ако наистина искаш да следваш това и когато вземеш решение се придържай към него на всяка цена, веднъж решила ли си, недей да се колебаеш! Това, че приятелката ти си е харесала тази специалност, не означава, че само тя има правото да се развива в нея! А това дали ще си на състезание, ако решиш да отидеш да следваш там или където и да е другаде, си зависи само от теб и нагласата ти! Гледай себе си, не се сравнявай или конкурирай с другите, защото различията винаги са на лице, няма еднакви хора с еднакви възможности, но всеки е уникален по свой собствен начин! Успех и следвай сърцето си!

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: b24600b06b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ти не си добре. Познавам 2-ма най-добри приятели, които учат заедно Медицина в МУ-София вече 3-та година и още са приятели. В една стая са в общежитие и често си качват някакви снимки. Познавам и 2 приятелки, които заедно учат за Медицински сестри и още не са се сбили. Много им е добре и на тях. На мене щеше да ми е много хубаво, ако с най-добрата ми приятелка бяхме в един университет, но пък тя нямаше толкова пари за София и сме в различни градове. Даже ми е много скучно, че в моята специалност нямам нито една приятелка. Не вярвам, че сте приятелки. Като те слушам, сигурно ще се хванете за косите, ако запишете в един университет една специалност. Проблемът и може да е, че се притеснява, че тебе може да те приемат, а нея не. Аа и 2 приятелки от моя клас, които се познават от малки учат заедно Строителство на сгради в УАСГ в София, което е супер трудно и не е много за момичета, но са си добре. Виждала съм ги по градът ми, почти всяка събота са някъде заедно навън с още 1 приятелка.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: d66862ad87
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От авторката:Благодаря ви за съветите! Знам че не бива да се съобразявам с нея и нищо не може да ми каже. Ще поживеем и ще видим.

 
  ...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 012946d564
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Тя ти е приятелка и в същото време не е щастлива, че ще учите заедно? ! Е... ти приятелството! Аз ако знаеш, че ще имам поне един близък човек в курса, с който се познаваме от преди щях да скачам от щастие! Нов град, нови хора... и да не се радваш, че имаш поне едно познато лице. Наистина не разбирам! А и дори и да сте в един и същ курс, какво? Не е казано да излизате заедно или да имате една и съща компания. Варна е достатъчно голям град, че извън часовете да не се засичате въобще. Другите даже може и да не разберат, че се познавате от преди. Живеете отделно една от друга, ходите на различни места с различни хора и готово.

 
  ...


...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 9abd1c9203
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Моя съвет е да не учиш фармация, казвам ти от личен опит

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 месеца
hash: bf7162b785
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От авторката: До Номер 6:Бихте ли ми обяснили причината, поради която сте на това мнение и бихте ли ми предложили нещо друго?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker