Художествена Академия - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Образование

Художествена Академия
преди: 4 години, 9 месеца, прочетена 2314 пъти
Здравейте, тази година ми предстои кандидатстване и вече съм пуснала документи в няколко ВУЗ-а, включително и НХА, която ми е първо желание. Ако някой е учил там или има познат, който е учил там, или сега учи там - изобщо каквото и да е - моля споделете някакво адекватно мнение, защото изчетох ужасно много и ужасно противоречиви мнения, които дори не вярвам да са на хора, учили там, но това е лично мое виждане...

Както и да е, склонна съм да не се предубеждавам, благодаря ви предварително :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 9 месеца
hash: 92cdc20f77
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Ами ти си изчела, каквото има чрез Гугъл, питала си може би и хора, които са опитвали или са там вече. Противоречиви мнения няма - прецени си кои са повече и това са мненията, отразяващи реалността. Никой от влезлите няма да ти каже как действително е влязъл. За това място, НАТФИЗ, МА се носят легенди отреди ти да си се родила как се влиза. Да не мислиш, че са само приказки на неуспели? Не се влиза от първата година. Влиза се с ходене на уроци при правилните преподаватели и то не последната година. Или търсиш човек, който пак да е свързан с правилния преподавател. Има значение и в кой от двата факултета кандидатстваш - в Приложния има по-малко кандидати, а за някои специалности местата са повече или колкото са кандидатстващите. Обаче за Изящния нещата стоят много по-различно. За филиала в Бургас няма да имаш проблем да влезеш, но ако си от София това предполагам не е вариант за теб, щото е в провинцията, нали?
Опитай и виж как стоят нещата от личен опит и после разкажи.

Успех!

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: a73b570664
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Здравей! Пише ти един кадър на академията, и за бакалавърска и за магистърска степен. Първо - средата е доста добре, под среда имам в предвид хората около теб, като цяло хората на изкуството са по-добри, по-интересни от другите и това си е факт. Аз съм предишен кадър на художествена гимназия и беше логичното продължение. Най-добрите специалисти са там, има доста силни специалности, аз си избрах нещо което мога да работя след време, учих дизайн, по-конкретно рекламен и 2-3 месеца след като завърших си намерих работа по специалността, без връзки. Може да се запише и педагогика като втора специалност, като тя е безплатна, много мой познати станаха учители. Друго - кандидатстване, за някои специалности са много хора, примерно се борите 50 човека за 12 места, има си конкуренция. И друго - много хора казват, че едва ли не трябва да си връзкар или богат за да влезеш, не е вярно... Има и по-някой от тях, но повечето не са.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker