Медицина?? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120496)
 Любов и изневяра (29536)
 Секс и интимност (14293)
 Тинейджърски (21841)
 Семейство (6421)
 Здраве (9544)
 Спорт и красота (4684)
 На работното място (3125)
 Образование (7269)
 В чужбина (1640)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1729)
 Други (18349)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Образование

Медицина??
преди: 4 години, 6 месеца, прочетена 992 пъти
Здравейте. В 10 клас съм и много ми харесва биологията. Много ми е интересна и все се чудя дали да не запиша медицина. Много хора обаче ми казват, че е адски трудно, че повечето се отказват, много кръв, че годините учене са твърде много. Искам да съм сигурна, че като почна нещо няма да се откажа, за това тези от вас, които учат или са учили медицина какво мислят? А, и кои университети са хубави, говоря за извън България?? Колко трябва да ми е добра и химията? Благодаря предварително :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 6 месеца
hash: b7bcf814c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей! Уча медицина във Варна. В България специално въобще не е сложно да завършиш медицина, докато в чужбина нещата не седят така... там здравата се учи. Тук над 50% от състудентите ми си вземат изпитите с преписване. Относно въпросът с кръвта.... ако още от сега те е страх от кръв и смърт трябва наистина да помислиш дали можеш да преодолееш тези си страхове, за да не са пречка за по-нататъшното ти обучение. Лично за мен проблемът за следването на медицина в Б-я се корени в специализациите, които идват след това (необходимо е да си натегач/Ка, да имаш родители лекари или стабилни връзки, за да станеш какъвто лекар ти се иска на теб).

 
  ...
преди: 4 години, 6 месеца
hash: a7305cef77
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей,
Момче на 20 години съм студент по Дентална медицина. По начина по който си го написала разбрам, че нямаш никаква представа от това с което си решила да се занимаваш. Не може просто така да запишеш медицина, дентална медицина или фармация. Изискват се много сериозни и дълбоки познания по Химия и Биология. Особено след като си и млада дама ще ти е още по натоварено, защото жените имат по висок бал. Полагат се кандидат-студентски изпити по Химия и Биология след което оценките се удвояват и накрая се взимат оценките от училище пак по същите предмети. Формира се бал и излизат класирания. Вероятно ще се нуждаеш от частни уроци особено по Химия, където материята е тежка и на моменти скучновата. Биологията си е чисто зазубряне, поне в по-голямата част. Кандидатставеното е един малък ад, но накрая всичко си заслужава. Гледката отгоре е невероятна, повярвай ми. След това обаче нещата стават сериозни. В университета има страшно много учене, всеки ден задължителни лекции и упражнения, специални предмети и така нататък. Няма нищо по красиво и благородно от това да лекуваш болката на другите хора. Ако си решила да ставаш доктор заради парите по-добре недей, стани управител, мениджър или търговец на стоковата борса вместо това. Успех в начинанието и много здраве :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker