Общежития в Унсс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121144)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18508)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Образование

Общежития в Унсс
преди: 4 години, 3 месеца, прочетена 2831 пъти
Здравейте! Аз съм момиче на 17г. 11-клас и от известно време започнах да се интересувам от това какво ще следвам след 12-ти клас. И тъй като за сега съм се спряла на специалности в Унсс исках да попитам дали някой може да ми даде повече информация за общежитията там? Общо взето колко е голямо, колко човека са в една стая, какъв е наема, условия и т. н. тъй като не съм запозната. Благодаря предварително! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 3 месеца
hash: 1b3ff4164d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   В първи курс ще те класират за общежитие спрямо бала ти от кандидатстудентските изпити. По мое мнение, по-високият бал донякъде оказва влияние на това в кой блок ще попаднеш. Блок 24 и блок 36 са най-доброто, което можеш да нацелиш, наскоро ремонтирани и доста добре освежени. За другите съм чувал по-скоро негативни отзиви, но много зависи каква стая ще случиш и доколко е била поддържана от предишните обитатели. В зависимост от блока, може да си в една стая с още две момичета или да сте общо четири, като четворните стаи обикновено са разделени на две стаи по две и обща тоалетна. Доколкото съм наясно, четворните стаи преобладават в блоковете около Зимния дворец (с номер от 50 нагоре), а в другите са основно тройни стаи. Наем - обикновено между 60 и 80 лева месечно с включени консумативи по време на учебната година. Ако решиш да запазиш стаята и за лятото - обикновено е около 90 лева за юли и 120 за август - за сметка на това септември при настаняване/пренастаняване не заплащаш консумативи и наемът ти излиза около 45 лева. Всяка година можеш да сменяш стаята си (септември), а класирането е на база успехът ти от последните два семестъра, освен ако не кандидатстваш по други критерии. Колкото до условията - много зависи на какви съквартирантки ще попаднеш, вероятно в първи курс, докато си нова, ще ти се стори непоносимо, в четвърти вече ще разсъждаваш много по-философски и даже ще успяваш да се налагаш. :D Надявам се да съм ти бил полезен и успех!

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 650f22303e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   От краткия ми престой в общежитията на ТУ - за малко да стана алкохолик :) Абсолютно всяка вечер - купони.... ако не в едната стая - в другата. Поне беше забавно.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 922d6b6d3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Аз съм в унсс и съм на общежитие - с една кибритена кутийка сме трима човека и в стаята няма място за друго, освен три легла, баните в 95% от случаите са в покъртително състояние, тоест баба ти, ако е била студентка се е къпала в същата баня. А пък за измислените им специалности и подаряващите се оценки няма да говоря - изключително много съжалявам, че загубих време и пари 3 семестъра, нищо не научих, връзкарите отдавна се уредиха на работа отсега да се учат. Няма да записвам 4-ти семестър.
Ж21

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 09dce6f720
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Била съм в общежития във Великотърновския, но каквото съм слушала за други вузове, са на един хал. В стая бяхме по 3 момичета, в нещо като апартамент от 2 стаи- по 3 във всяка. Баня и тоалетна са отделни помещения, но са си вътре в стаята. Не са кой знае какво, но се свиква. В стаята има по 3 легла, три стола и 3 бюра. Останалата покъщнина си я носиш ти. Стаята добива вид всеки като си донесе по нещо. Не е препоръчително нова техника или скъпа.Парно имаше и топла вода.
Можеш да си запазиш стаята безплатно, само се подава молба. Наемът беше около 60-70 лв, зимата стигаше и до 80. Последният наем за годината не го плащаш, приспада се от внесената такса в началото.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: e62f066a7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   А някой знае ли дали студенти от унсс, но задочна ф-ма на обучение, могат да ползават общежитие за нощувка?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker