Защо се правят скъпи пластични операции, след като има по лесен начин? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Образование

Защо се правят скъпи пластични операции, след като има по лесен начин?
преди: 4 години, 4 дни, прочетена 1213 пъти
Общо взето, не ме интересуват особено педе*асите, нито пък искам да се занимавам с тях, обаче едно нещо ми е чудно в последно време.
Защо трябва да се правят пластични операции, които са много скъпи, а реално има и много по евтини и лесни начини, ето това не мога да си го обясня. Ако например, един мъж иска да изглежда като жена, трябва да даде сумати хиляди за пластични операции на лице, без половите органи. Аз лично познавам един мъж, видимо на около 30 години, който изглежда като жена, и никой не може да познае че е мъж, и това го е постигнал без операции. Махнал си брадата с лазерна епилация, пуснал си дълга коса, чрез гримове постига гладка кожа на лицето, и така, гледаш го в очите и не вярваш че е мъж, реално погледнато го е направил без никакви операции. Единствено, гласът му е по мъжки.
А не е ли и по лесно, да посетиш психолог за да се лекуваш, не си го обяснявам това,ама никак. Пускам темата защото ми е любопитно, ще се радвам да бъде одобрена и на смислени отговори, Поздрави.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 2 дни
hash: ec32680e75
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Разбирам, че темата е с цел провокация. Но не разбирам защо админите допускат това.
Първо, има голяма разлика между "сексуалност" и "полова принадлежност". Хомосексуалност и транссексуалност са две КОРЕННО РАЗЛИЧНИ ПОНЯТИЯ.
Второ, мисленето ти е консервативно, ограничено и закостеняло. Ако въпросният човек не ти пречи по никакъв начин, няма нужда да се бъркаш в личния му живот.

 
  ...
преди: 4 години, 2 дни
hash: 4003527629
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Това да се чувстваш в грешното тяло не е нещо, което можеш да оправиш с психолог и не е заболяване.
А иначе с грим, прическа и т.н. не можеш да скриеш напълно пола си. Да, може да наподобиш женско лице, но винаги по чертите ще си личи, че си мъж.
А и честно, теб защо те вълнува кой какви операции си прави?
И на мен ми е смешно като прекаляват със силикона и ботокса, аз не бих се подложила на това, но в крайна сметка всеки е свободен да прави каквото си иска с тялото си. Така, че ако мъж иска да изглежда като жена и ако това го прави щастлив/а, ами лошо няма.

 
  ...
преди: 4 години, 2 дни
hash: b94eeb10b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Честно ли имаш толкова свободно време...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 часа
hash: 5217900dbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Коментирате без да знаете, може да съм загрижен за въпросния човек или да ми е близък, не че има голямо значение. Пускам тема, с пълното право да се интересувам, да чуя различни мнения или информирам, а както казах ми е и любопитно, тона не означава определено че лъжа или темата е провокация.
№2 Повярвай ми, точно с грим и перука можеш да скриеш пола си, ако ми говориш за мъжете които го правят, но все пак им остават следи от бръчки брада, или мъжка фигура, окей. Повярвай ми, срещал съм човек, мъж на 30 години който само с перука, лещи и силен грим, обработка на вежди и слабо тяло излиза на сред улиците посред бял ден и никой не предполага че е мъж, веднъж ми се наложи да бягам от него, че не знаех какви мръсни подсъзнания има, и го гледам в очите и не съм предполагал че е мъж, докато не го видях на една площадка лично да сваля перуката си. Интересувам се от много неща, защо след като имам интерес или ми е любопитно и тръгвате с рогата напред, не може да се интересувам ли?
Не, аз не съм такъв, и не коментирайте в следващите коментари че аз съм бил такъв, то ако съм, сигурно щях да призная тук, аз не се притеснявам, но както казах не се отнася за мен.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 9abd7eb13d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Да одумваш някой като бабичка пред блока, да го наричаш п*едераст анонимно онлайн, зад гърба му, това вече си е доста п*дерастко. Поне имате нещо общо. Ако си толкова загрижен за въпросния и парите му, кажи го на четири очи - какво п*дерастче е, как е за психолог. С тези дървени философии за несъществуващи психотерапии, които лекуват хомосексуалност, с този явен интерес към чуждото битие, което ни най-малко не ти влиза в работата... какво да ти кажа, никого не заблуждаваш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker