Въпрок към модератори и администратори, относно бавното одобряване на теми и коментари. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Образование

Въпрок към модератори и администратори, относно бавното одобряване на теми и коментари.
преди: 4 години, 29 дни, прочетена 1723 пъти
Защо, защо тук темите и коментарите се одобряват бавно, разбираемо е да се чака минути, часове или в рамките на ден, тоест в близките следващи часове, но да одобрявате теми и коментари, и то след дни, а пък съм имал случаи дори и седмица съм чакал, е това е недопустимо.
Да, съгласен съм че вие също работите, ангажирани сте, някои от вас имат и семейства, но все пак това тук е форум, а в форумите трябва да сте отговорни и активни по често в отношението да се одобряват и преглеждат теми и коментари, след като сте поели този ангажимент, бавното одобряване не ви оправдава!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 28 дни
hash: 934effd41c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   "вие също работите, ангажирани сте, някои от вас имат и семейства"

Точно така, при това го правят безплатно. Никой не е длъжен да си пренебрегне личния живот, работа, семейство за нещо, за което не му плащат и не е поемал ангажимент.

Въпросът по-скоро трябва да е към админа. Ако той си плаща за модериране, тогава можем да имаме някакви претенции за качество и бързина. Другото си е жест от страна на модераторите, които нито са длъжни, нито получават нещо, нито някой е поемал ангажимент да виси денонощно в сайта и да одобрява.

Ти ако си модератор, би ли одобрявал в ден, в който си бил натоварен на работа (може и да си останал извънредно), като се прибереш, трябва да обърнеш внимание на деца, жена, имаш някакви други неща за вършене, може да имаш болни родители, може детето ти да е болно и да трябва да се грижиш за него и т.н. Дали в такъв ден ще ти е по-важно да одобриш нечий коментар, на който много му е важно това да стане точно в същия час и ден, след като на теб никой няма да ти плати или дори потупа по рамото? Демек болното му дете примерно да чака и да не ходи на лекар, защото някой решил, че точно днес трябва да му се одобри мнението?

 
  ...
преди: 4 години, 28 дни
hash: f47adff2da
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   От автора до №1
Аз съм модератор на три места и администратор на две, и за капак съм и един от доброволците, които не взимаме нищо в замяна, ние организираме много неща в нашата област и постоянно стърчим насам- натам и отлично знам нещата как са! Когато става въпрос за болно дете или възрастен си е инцидентен случай и няма какво да коментираме, това е приемливо.
Казвам че, такива форуми, които са с цел да се коментират различни теми, то отговорността е сериозна, и всеки админ който се е хванал да прави сайта, и всеки модератор който е назначен да одобрява, трябва да е запознат с условията и сам да реши дали му се отдава или не, има или няма време.
Ако ти си зает с семействата си и нямаш възможност, не ти е мястото да си модератор. Такива създадени форуми си имат изисквания, а тук хич не ги спазвате.

 
  ...
преди: 4 години, 28 дни
hash: 10220b676f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   До #1

Не съм автора но той е прав. Аз също мислех да пусна тема. Сайта пичели от реклами така или иначе целящи да привличат клиентела. Всичко безплатно за потребителя се плаща в цена на маркетинг облъчване както във фейсбук. Фейсбук също е безплатен а приходите идват от реклама.

Предните дни и аз се чудех дали да не пусна тема относно бавното публикуване на теми и коментари. Някои теми не се одобряват със дни и отиват на края на секциите в които са сложени, бивайки игнорирани, нечетени и изключващи иначе потенциални коментари.

Може предполагам да се пусне тема някой да бъде одобрен като модератор в допълнение към сегашният екип за да ги подпомага и тях и потребителите. Това обаче си зависи от тези които поддържат сайта и те си знаят най-добре.

Ясно е че всеки има свой живот иначе. Да се надяваме всички да са живи и здрави

 
  ... горе^
преди: 4 години, 28 дни
hash: a0a874b4c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   2, авторът е адресирал темата до администратора и модераторите, така че критиката ти към темата е безпредметна. Остава да получим отговор реално защо се случва това, защо се допуска да има малко одобряващи темите и коментарите и защо се чака с дни и седмици. Наистина доста му пада рейтинга на сайта от това нехайство и мисля всички потребители това ги изнервя. Вярно модераторите и те са хора, имат проблеми и задължения, но това би трябвало да бъде предвидено, за да го няма това неудобство, най-малкото да има повече модератори или пък да има такъв, на който му се плаща и системно одобрява истории и коментари. Предполагам все пак сайтът има някакви приходи, с които да инвестира в подобрение на услугата си и от там естествено да получи повече посещаемост и естествено още повече приходи.

 
  ...
преди: 4 години, 28 дни
hash: ddbac4b74b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   До 3

Бедна ти е фантазията, откъде идват приходите на фейсбук :)

 
  ...


...
преди: 4 години, 28 дни
hash: 934effd41c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   2, ако модераторите се откажат, защото не могат всеки ден да модерират, то няма да има и един одобрен коментар, нали се сещаш. По-добре да одобряват, когато имат време, отколкото да се откажат, защото немогат всеки ден, иначе ще чакаме не по 2 дни, а по 2 седмици. А това за болното дете просто го дадох като пример. Искам да кажа, че не всеки ден човек би имал време, всеки си има работа, семейство и ангажименти. Съгласи се, че ако си семеен и работещ, няма да ти е толкова важно да висиш 24/7 тук безплатно. А между фейсбук и този сайт разликата е от небето до земята и няма да ми стигне цял да ти обясня. НАй-малкото са коренно различни сайтове и с коренно различен брой посетители. Не знам с какъв акъл въобще ги сравни.

3, аз просто исках да уточня, че модераторите работят изцяло на доброволни начала. Всеки колкото има време, одобрява, но никой няма право да изисква от тях да правят това за сметка на лични ангажименти безплатно. Вече ако сайта генерира някакви приходи, които биха могли да се инвестират в модератори, а собственикът има други виждания, е друг въпрос. Но този въпрос би следвало да е към собственика, а не към модераторите на добрволни начала.

5, аз не критикувам, просто уточних, че не на модераторите трябва да им се търси отговорност, напротив даже трябва да сме им благодарни, защото ако те не са съгласни да работят безплатно, и толквоа одобрени коментари нямаше да има. Друг е въпросът защо не се плаща и дали сайтът може да си позволи, но тези въпроси не се решавт от модераторите. Защо не се инвестира, трябва да питаш собственика, който едва ли чете темите. Той си има ел. поща, евентуално ако чете и нея, може да се пита там. Защо се бави одобряването? Много просто - има много много малко модератори, просто защото няма интерес и желаещи. Е, как двама души да одобряват стотици коментари и теми на ден? Всеки знае да лае, ама до сега съм видял един-единствен коментиращ, който изрази готовност да е модератор безплатно. Но и той уточни, че може да одобрява, само когато им свободно време. Всеки иска да му се върши работа, ама не се замисля, че никой не е длъжен да я върши безплатно.

Може да ми слагате единички първосигнално, но вие не мислите трезво. Ядосани сте, че не ви се одобряват коментарите. Казвате да се плащало, ако трябва. Колко парите мислите, че генерират тези реклами, след като никой дори и не ги гледа, отделно повечето имат адблок?

Коментирате, водени от разочарованието и си мислите, че е лесно. Трябвало да се инвестира. Ти колко би инвестирал в сайт, който после я си избие инвестицията, я не? Нещата изобщо не са толкова прости, колкото повечето си мислят. Ако беше в някоя страна с голям пазар, нещата щяха да са коренно различни, но в България не е лесно.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 28 дни
hash: 143fcce9e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Аз имам бегли спомени, че много в самото начало нямаше проверка на тема и отговори. Пишеш, постраш, а кофти коментарите се триеха след това. Явно това не сработи, защото всичко беше доста неготивно, скрити зад екранчетата си всеки можеше да хейтва на воля, става а едни теми от караници за кой какво казал и т.н. Та модераторите се принудиха да проверяват всичко, което се пише.

 
  ...
преди: 4 години, 28 дни
hash: 2fa1c9999e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Въпрос към модераторите, ако искам да стана модератор и да помагам за развитието на сайта, как може да стане това. Можете да ми пишете на емейл: *@abv.bg
Естествено правя го от добро желание, защото редовно чета във форума и искам да помогна за развитието му, не очаквам нищо в замяна. Също така, ако е от значение, имам известни познания с HTML.

Модератор: в сайта има контакти.

 
  ...
преди: 4 години, 28 дни
hash: 10220b676f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От 3 до 6

Да бе то ясно от къде идват. Компании от цял свят им плащат пари за реклама от малки до големи до гиганти.. Нали и гугъл работи с тях (фейсбук). Ако съм търсил да речем почивка или телефон или какъвто и продукт, услуга или тема да е чрез гугъл след това ме смазват от маркетинг в който й сайт да вляза (включително и тук) измежду пратените специално на поддържащия сайта. Алгоритми.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 28 дни
hash: 2b10091ed9
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   1, 7, стига си повтарял и лъгал че сте одобрявали безплатно бе, *! Одобрявате си на заплащане, на пълен работен ден, същинска работа си е това, също като всяка друга, няма никаква разлика. То иначе кой ще седи по цял ден да одобрява простотиите на какви ли не отрепки, които не познава и да си отнема от цялото лично време за това? ! НИКОЙ, ето кой! Гълтате пари, та ви пращят ушите, и вие много добре сами си го знаете, колкото и да не искате да си го признаете. Даже наемате платени тролове и им плащате, за да правят русофилска пропаганда а всичките коментари и теми, които са за Америка а не за Русия не одобявате, защото вие самите сте русофили и не ви изнася да чуете нещо против вашата любима советскаЯ република! И стига се оправдавай, че сте имали семейства, хората които влизат тук също имат семейства и техните деца също боледуват Е, И, какво от това? ! Да почнат и всички те да реват и да се правят на важни и жертви като тебе и да си измислят какви ли не оправдания само и само, за да избягват да си изпълняват служебните задължения от мързел? ! Кажи ми ти, какво толкова ти коства от скъпоценния кралски животец да си седнеш на задника и поне 2-3 чисти часа наред да поодобряваш малко коментари и истории? !? Детето ти няма да избяга, и хората, които пишат тук също имат деца, а някои са и по-зле от тебе, така че твоето дете не е по-важно от техните, и това не те оправдава да не си вършиш работата. Пък и честно казано, каква е файдата от това модериране изобщо? ! Вие хем бавите коментарите и темите с по 1 седмица, хем после така или иначе пак си ги публикувате със всичките нецензурни думи, псувни, правописни грешки, латиници и имейли и половината от коментарите и темите, които всъщност се пишат, ги режете, просто защото на вас не ви харесват, хем и най-накрая имате наглостта да очаквате да ви благодарим за това че скапвате сайта и пречите на хората да си споделят историите и коментарите и да общуват помежду си! ... Да ви го начукам!!! Няма нужда от това модериране, махнете се от тоя сайт и оставете хората да си общуват свободно, като си имал семейство, ко правиш тука бе, кавал? !? Или си върши работата качествено, или се махай оттука и спри да пречиш на хората да споделят! То ако всеки мислеше така като тебе "Ама аз имам семейство, детето ми е болно, немам време да работя, ша работя когато имам време" целия свят нямаше да работи, щото има деца и цялото човечество щеше да е измряло! Замисли се над тоя въпрос, преди да ми отрежеш коментара за пореден път само, защото не ти изнася!

Модератор: този път правя компромис и публикувам цензурирано. Модетраторите работят изцяло на доброволни начала.

 
  ...

...
преди: 4 години, 28 дни
hash: 5c3139c4b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   В сайт без споделяне на снимки и видео, нужда от модератори няма. Отделно самият сайт често съдържа нецензурирани реклами на разголени жени. Крайно време е да се поправи.

 
  ...
преди: 4 години, 28 дни
hash: 3d2759721e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   11, усещаш ли, че малко прекали?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 28 дни
hash: be2d351ddc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   11 Много правилно. А колко още има. И тоя коментар сигурно няма да види бял свят. Заканила съм се да ги подкарвам и тея умници. Каквото им изнася могат да го публикуват и без "компромис", нищо че е обидно или заплашително. И за всеки случай пак ще кажа. ГДБОП отговаря за такива смелчаци и многознайковци, пускайте сигнали към тях.

 
  ...
преди: 4 години, 26 дни
hash: 242111add1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

42.   Доброволно или не - поели сте ангажимент и сте длъжни да си вършите работата, както трябва. Като не се справяте, разкарайте се. Наскоро един потребител си предложи услугите - какво стана? И не ни пробутвайте този имейл, щом не отговаряте, както и в темата ви в "Избор на редактора". Мързеливи сте, предубедени, небрежни, нагли, неграмотни и некадърни. И най- се кефите на извратеняшки измислици - тях не ги цензурирате, сигурно защото си ги пишете сами.

 
  ...
преди: 4 години, 25 дни
hash: ddbac4b74b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

43.   До 15

АХАХАХАХАХАХА!

За какво и с какво ще ги подкараш, ако не е тайна?

Ако не ви е кеф, да сте тука - РАЗКАРАЙЕ СЕ БЕ! Каква е тая война, дето 1-2 трола са повели срещу тоя сайт? Сигурно половината спамачи, не са си спирали и адблока, ама с претенции.

А па тоя с "Гълтате пари, та ви пращят ушите", направо изкърти всички мивки, плочки и мозъчни клетки в сградата!

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 22 дни
hash: ba00960b6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

44.   Сега консервативна, посткумунистическа страна сме и разбирам че за това има модератори които да цензурират и трият теми. Във Фейсбук който е един от най-големите сайтове в света, всеки може да пуска каквото си иска, да слага каквито си иска снимки и видеа и там модератори няма. Даже цели народи се организират на протести срещу държава чрез него, някой като пусне тема за това. Затова и е забранен в много диктаторски страни. Обаче едно не разбирам за тука. Какъв е интереса на човек да стане модератор? Това да е доброволно без да получава пари, просто няма логика. Това да четеш текстове с размер колкото цели книги на ден е тежка и трудоемка работа и отнема много време. Какъв е вашият стимул да се грижите за този сайт, така, че в него да няма обидни обръщения, расизъм, а покрай това и вие да поизрежете по нещо което не ви допада лично на вас? Предполагам също, че мненията които ги добавяте със седмица закъснение, се дължи на това че сте ги прочели в началото още, те не са ви допаднали никак, но понеже не са съдържали обиди, затова сте ги оставили настрана, за да се консултирате с шефа ви, дали това мнение може да го пуснете в сайта. Никой не върши толкова трудоемка и отнемаща време работа, без пари. А ако не са пари, какво получавате в замяна и от кого?

Модератор: лично удовлетворение

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker