АМВР - моля за информация - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Образование

АМВР - моля за информация
преди: 3 години, 11 месеца, прочетена 2147 пъти
Здравейте! Момиче на 20 години съм. Миналата година ходих на изпити за Академията на МВР, но не успях да вляза затова записах национална сигурност в друг университет. Мисля тази година пак да пробвам, но се нуждая от малко информация. Знам, че ще има и положителни, и отрицателни отзиви, както за всеки друг университет, но искам да знам някои определени неща за това място. Наистина ли те спукват от учене, преподавателите груби ли са (така съм слушала), изпитите наистина ли се минават много трудно и само платено, наистина ли си като в казармата там, ще имам ли време за социални контакти.. Такива неща. Защото аз искам да уча в нормална среда, а не под психически стрес. Това е нещото, с което искам да се занимавам и не искам началото да е такова. Също така искам да попитам за общежитията дали имат някакъв вечерен час или въобще определени часове за определени неща или нещо такова, ако ме разбирате. Моля, всеки, който знае такива подробности да сподели. Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 11 месеца
hash: b301891276
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Първи курс съм в академията и всичко което си написала е меко казано смешно, дори комично. Това не е казарма, нормален университет е, нямаш вечерен час. Що за нелепи предположения? Ще живееш в напълно нормална среда дори общежитията са нови. По голямата част от преподавателите са а млади, разбрани са всичко е напълно нормално. Минаваш си на изпитите според това колко си учил

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 9c9bf95f7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Защо не пробваш с конкурсите. Провери във интернет страницата на МВР. Ти можеш да продължиш образованието си нац сиг или каквото си се записала. На тези конкурси имаш физически, психо тест и заключително интервю, ако успееш да ги минеш те пращат за 6 месечен курс в ЦСПП и ставаш младши полицай. В АМВР предимството е , че излизаш офицер, но 4 години живот в казарма. Ако имаш други въпроси може да ги зададеш? И ако може да споделиш в АМВР те скъсаха на изпит или изобщо не те приеха. Благодаря!

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 0f478ebd58
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   От авторката

До номер 2:
Минах през всички изпити. И физическия, и психическия, но това не значи, че си приет. На физическия изпит трябва да събереш определен брой точки, за да преминеш към психически, който беше точно на следващия ден. През психическия също минах, обаче не знам, сигурно точки не са ми стигнали, за да ме приемат. Бях в резервите. А и там знаеш как е, тези с връзките най-напред, затова нямах големи очаквания. Но тази година, ако пробвам пак, искам да знам дали тези неща, които говорят за академията са вярни. Не съм мислила за конкурсите, защото бих искала да уча в самата академия, за там ми е мерака. Моля да ми отговорите на въпросите, които зададох по-горе. И аз благодаря!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: cad54fc7e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Здравейте! Каква е разликата между Академията и ЦСПП-Пазарджик? Искам да кандидаствам за гранична полиция.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker