Класната ми е досадна. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Образование

Класната ми е досадна.
преди: 3 години, 11 месеца, прочетена 1140 пъти
Не, нямам проблем тази госпожа да ме пита как е мама или как съм аз, но да ме пита за любовният ми живот и личното ми пространство... Съжалявам, първо да се представя. Аз съм на 16 и след 2 седмици завършвам 9 клас с 4. 70 горе-долу. Аз съм отговорна ученичка. Някои биха ме накрекли зубърка. Извън училище не уча много. Просто запомням в час. Мразя училището, но искам да имам хубаво бъдеще и да правя нашите горди. Тази година се преместих при доста глупав клас. Както казах успехът за годината може би ще ми е 4. 70 и това се сравнява с отличен 6 при нас. Всички учители тук биват. Харесват ми. Но има една учителка... Тя е класната ми. Понеже като цяло училището е скапано, след седми клас следват само 8 и 9. Класната преподава на тези два класа. В тези 2 класа има по 17 ученика. Тя не ми научи името. Все го бърка и се дразня!!!! Всеки път прави тази грешка и аз все я поправям. На челото си да залепя бележка с името си, тя ще го обърка. Дори в часовете е една такава. Все казва "Аааа аз се обърках. " и това е всеки час. Аз затова спрях да я слушам и почнах да гледам видео уроци. От там разбирам всичко. Не само това че е леко глуповата и не ми помни името. Тя се меси в личният ми живот. Излизах с едно момче от 12 клас и тя не спираше да ми задава въпроси за връзката ми с него, от сорта "От кога сте заедно? ", "Карате ли се? ", "Майка ти знае ли? ", "Все още ли сте заедно? ", "Скъсахте ли? " и понеже имах един най-добър приятел който ме предаде, ние бяхме близки като дупе и гащи и тя ме питаше "Изневеряваш ли на гаджето си? ", "Този младеж харесва ли те? " и аз тогава бях наивна и си мислех че не ме харесва, но това е друг въпрос. Един път даже си помисли че сме заедно и по средата на часа забрави това което имаше да ни казва и ми каза "Хей *грешното ми име*, с *бившият ми най-добър приятел* разделихте ли се? ". Тя го прави и с мои съученици, но не чак така. Като минава по чиновете и разказва урока, от нищото каза на една съученичка "Имаш хубав маникюр, кой ти го направи? ". Един път ме попита "Ти с кой си гадже сега? Видях те на парка с едно момче. " и аз тогава не се сдържах и и казах "Госпожо Иванова, извинете, ама аз не мога да споделям лична информация за моя живот, имайки на предвид че даже не си правите труда да ми научите името. Аз такива детайли само с най-близките ми приятели споделям. Вие сте тук за да ми преподавате, а не да ми задавате такива въпроси. " и тя ми каза че иска да е близка с учениците. Толкова ли е антисоциална? Страшно е досадна. Мама казва че преувеличавам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 10 месеца
hash: be9eb3e2c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ми не й отговаряй и толкова.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: e53f25ed46
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   За името не трябва да се дразниш. А относно проблема с личните неща... поговори с учителката, но ѝ се карай, че ти бърка името. Изчакай я след часа и я помоли да не те разпитва за тези неща. Тя би трябвало да е разбрана и да не ти се обиди.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker