Много съм объркан, съвети какво да правя оттук нататък - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Образование

Много съм объркан, съвети какво да правя оттук нататък
преди: 3 години, 9 месеца, прочетена 873 пъти
Хора, наистина ми трябва адекватен съвет, който ще ми помогне, инак ми остава само да си сложа край на животът. Трябва да започна да работя, но имам физически проблеми, както и не съм достатъчно умствено развит. Ще обобщя ситуацията в две точки:
------------------------------------------------------------------------------
1. Физически проблеми -
********************************************************
Голяма болка в областта на кръста, болка в ставите, най-вече в коленете и таза. Наистина пробвал съм да работя физичека работа, но просто не мога. След час-два се започва адската болка, движенията ми стават бавни и мудни, и просто не мога да смогна с работата, която трябва да свърша, също така ставам и някак си психически по-зле, заради болката и оттам умствено. Не мога да си представя, как ще работя целогодишно физическа работа, щом не мога да издържа и месец в подобна болка. Изпитвам болка и докато лежа, ходя, седя, но тя е доста по-малка, сравнение с тази при физическа работа.
------------------------------------------------------------------------------
2. Умствени -
********************************************************
На 25-години съм, завърших Технически университет, електротехническа специалност. Влязох в университета с нулеви познания по математика и физика, не бях на ниво 5-ти клас. В университетът научих много, за мен той беше както висше, така и основно образование. Учех много, за да мога да изравня моите знания с необходимите за университет. Висшата математика я взех с 5-ци и трите част, решавах интегралите и диференциалните уравнения, матрици. По останалите предмети се справях също. Като цяло от цялата специалност, аз учех най-много от всички мои колеги. Тази година завърших магистърска степен. Не се чувствам изобщо подготвен за работа по специалността, но нищо друго не ми остана да пробвам, не мога да работя тежката физическа работа. Аз имам знания само на теория. Пробвах и с програмиране - Java, но се провалих на ORM фреймлоркърите, Hibernate/Spring. До преди DB Advanced схващах материала.
Имам чувството, че съм с много ограничен умствен капацитет. Не зависимо колко се опитвах, накрая винаги се провалях в научаването на нови неща, които да ме развият умствено, за да мога да си намеря нетежка физическа работа.
------------------------------------------------------------------------------
КАКВО ДА ПРАВЯ, НЕГОДЕН СЪМ ФИЗИЧЕСКИ И УМСТВЕНО. КАК ДА СИ НАМЕРЯ ПОДХОДЯЩА РАБОТА И КАКВА, ЗА ДА МОГА ДА СЕ САМОИЗДЪРЖАМ. САМО АЗ СЪМ СИ ВИНОВЕН ЗА ПОЛОЖЕНИЕТО, В КОЕТО СЕ НАМИРАМ, ЗНАМ ГО. ПРОСТО МОЖЕ БИ НЯКОИ ЩЕ МИ ДАДЕ СЪВЕТ, КОЙТО ЩЕ МИ ПОМОГНЕ, ЗАЩОТО НЕ ИСКАМ ДА УМИРАМ, НО АКО НЯМА ИЗХОД ЩЕ ГО НАПРАВЯ.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 9 месеца
hash: 94604e1be9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Щом не можеш физическа работа не я работи. Ако си добре с математиката, а то е очевидно, защото имаш добри оценки, започни да даваш частни уроци по математика. Запознай се с учебниците и пр. Другото, което може да правиш, е е да станеш електротехник в някоя строителна бригада. Ще правиш само електрическата част, примерно поставяне на контакти и полилеи. Третото, което може да направиш е да научиш отлично един чужд език и да правиш преводи по интернет или да даваш частни уроци. Имаш възможности. Днес особено много се търсят частните уроци по математика, така че мисля, че там ти е силната страна. Успех.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 0706e430f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не си ограничен, успокой се!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker