Лъжливо приятелство - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Образование

Лъжливо приятелство
преди: 3 години, 8 месеца, прочетена 1192 пъти
Здравейте! Тази година ще съм 12 клас и се подготвям за кандидатстване. Повечето от вас може би знаят какъв стрес е в 12 клас-балове, изпити, матури... Както и да е, едно нещо ме мъчи. С моята приятелка или по скоро позната тъй като вече не смея да я нарека приятелка, си говорехме кой каква специалност ще учи. Тя ми беше споделила, че иска фармация, а аз тогава все още се чудях. В крайма сметка реших и аз да кандидатствам фармация, защото ми се стори интересна, а и с приятелката ми можехме да сме заедно. Винаги съм усещала една прикрита завист и лицемерие в нея. След като й споделих за решвнието си тя не беше щастлива от този факт(видя се по изражението й). След това започнахме подготовка. Аз постоянно я подпитвах дали иска да ходим заедно на уроци и т. н, а тя все откланяше темата. В крайна сметка реших да не се съобразявам с нея и започнах сама, тъй като бях сигурна, че е започнала без мен. Както и да е... Онзи ден реших отново на базик да я попитам какво мисли да учи, а тя ми отговори"Ами не знам чудя се още". Подчекнах темата за фармация, но не ми се стори заинтересувана. Явно се е отказала. Мисълта ми е, че каквото иска да учи все ми я. Но най ми тежи това, че никога не ми е била истинска приятелка. От разказа ми може би разбирате, че тя не ме чувства като приятелка. Да не говорим, че не споделя с мен нищо. Тежи ми, че нямам с кой да споделя, че нямам една приятелка на която да се доверя, а постоянно има една завист и злоба. Наистина не мога да ги разбера такива хора. Сега след скорошния ни разговор у мен се появи съмнението дали наистина съм искала фармацията или съм го направила заради нея. Чувствам се ужасно, но вече е прекалено късно да се откажа.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 8 месеца
hash: 8f245de4ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Такова нещо не се учи, заради "приятелка". Това не ти е Право или Икономика. Знаеш ли, че Фармация се учи 5 години и трябва много да знаеш по Химия? Предметът, който след математика учениците мразят най-много. Аз и най-добрата ми приятелка учим съвсем различни неща, но се уредихме в 1 стая на общежитие.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 7023985fb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не е нужно да правиш неща заради приятелка и то най-добра. Щом мислиш, че у нея има капка злоба и завист значи не ти е изобщо верен приятел, знам какво е. И аз имах такава приятелка. Само ме командореше не даваше даже да играя с други познати!
Та знаеш до къде бия. Не давай останалите да те командорят все едно си им техен домашен любимец. :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker