Имам 4 по литература и нашите ще ме смажат от бой. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Образование

Имам 4 по литература и нашите ще ме смажат от бой.
преди: 3 години, 6 месеца, прочетена 1973 пъти
Аз съм 9 клас и преди няколко дена правихме входно по литература. Днеска ни казаха резулатите, аз имам 4-ка. Не знам какво вече да правя, обичам чужди езици и съм печелил олимпиади по английски, но нашите никога не се гордееха с това. Нито ме питат как съм изкарал в училище, добре ли съм и така нататък. Още от малък когато исках да им се похваля с някоя оценка ми казваха едно браво и до там беше, но когато видят нещо по ниско от 5-ца, нещата рязко се обръщат. Миналата година имах 4-ка по физика и баща ми започна да ме налага с бухалка по гърба, още го помня и никога не съм го простил. Всеки ден със страх отивам на училище и със страх се прибирам. Най - добре да взема да се гръмна да няма кого да тормозят. Заради тях имам и ниско самочувствие и някои и в училище ме бият, но аз нищо не правя защото винаги аз излизам виновен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 6 месеца
hash: 7426cf8b00
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Родителите ти са психопати според мен. Всеки би се радвал, детето му да учи, обаче някакви си по-ниски оценки да те подлагат на този тормоз...Говори с баба/дядо, с училищен психолог...потърси помощ, защото тези хора ще те осакатят душевно.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 4551719582
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Чувствам се по същия начин. Каквото и да правя родителите ми не са доволни, и честно казано, ако видиш че след толкова време пак не са доволни ще ти дам един съвет- повече не опитвай да ги накараш да се гордеят с теб че си изкарал хубава оценка или че извършил нещо хубаво. Каквото а да правиш те сигурно няма да са доволни, но гледай ти да си. Учи защото ти се учи, а не защото те те карат (ученето си е важно все пак). Има много родители, които натискат децата си да учат, без да питат или осъзнаят как се чувства детето от това.
А за това че те бият, аз бих опитала да отида при някакви близки роднини или ако нямаш при психоложката в училище, ако може някой да ти помогне. Успех!!!

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: f677021f8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Тва с бухалката тряа е някъв майтап..

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 3b68a5e2ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   До 6

Зависи колко силно удряш ...

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: ba9a18e54a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Надявам се това с бухалката и смазването от бой са шега или поне са силно преувеличени.
Да, и моите родители не бяха доволни ако изкарам 4, но никога не са ме били. Просто ме наказваха да не излизам и докато съм вкъщи да си уча повече по предмета по който имам 4. И след това си оправях оценката и всичко беше ок. Да те бият не е нормално! Без значение от повода! Ако е истина, потърси помощ.

 
  ...


...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 0ac70bfaaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Това с бухалката не го вярвам.Иначе мен баща ми ме биеше когато имах по-малко от 6 по математика.После зарязах гнусната безполезна математика.На никой не му пука за логаритми и система линейни уравнения.Все пак са тотално безполезни в живота.Реших, че дали ще имам 5 или 3 е все тая.Все ще ям бой.Накрая ми писаха 3 по милост, защото отказвах да пиша на контролните и предавах празен лист.Така ми се гадеше и ме отегчаваше гнусната безполезна математика, че не можех да се насиля да препиша условията на задачите.По физика си решавах задачи и учех формули, но математиката не можех да я понасям.
Веднъж имах 5 1/2 по Основи на електротехниката.
Майка ми каза:
-За мен това не е 6!
Направо ме смазваха психически тези двамата.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: e65346c493
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   ако те бият с бухалка без значение причината, говори с класната си в училище или с училищния психолог. Има и безплатен телефонен номер - 116 111, на който може да се обадиш и да поискаш помощ. Може да покажеш синините на лекар..

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 111f4a96c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Родителите ти са луди. Потърси помощ в закрила на детето. Говори с психолога на училището.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: aee33875bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Момче, кажи автора и предмета на изпита! Имаш право да оспориш оценката с молба до директора. Тогава са длъжни да свикат комисия. Само кажи за кое произведение става въпрос. Но това да ти е за урок! Следващия път - повечко четене.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 2d3cc37ae9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Само внимавай, да не би силно да преувеличаваш, че ако се обадиш на разните зкарили и прочие, дори всичко да се окаже лъжа, пуснат ли те по системите, отиде та се невидя.

 
  ...

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 1ae19ec80a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Какъв човек ще стане от тебе? С 4-ка! УЖАС! Стегни се, иначе ще стане много лошо. Какъв човек ще си?

 
  ...
преди: 3 години, 21 дни
hash: a62d1cda69
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Боже! Какви са тия родители? ! Да те бият само защото си имал 4-ка. Оценката е добра, те пък все едно си изкарал 2-ка. 4ката е хубава оценка нали не е двойка? Я им налей малко акъл на вашите 9 клас си все пак. Аз моя баща също ме е кастрел за оценки ама ето станах човек. Вашите са пълни изроди.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 17 дни
hash: b2be2dcde3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Няма как да не се включа в тази тема и силно се надявам автора да прочете това което съм написал.
Аз лично съм отгледан от такива "родители", ако въопще могат да се нарекът така. Гоня 30-те и психиката ми е на пихтия. Да, успях да завърша и да си намеря хубава и доходоносна работа, но цената не си струва. Не мога да погледна човек в очите, сърцето ми прескача дори при най-малката критика към мен, не съм докосвал жена през живота си и единственото което мога да чувствам сега е ярост. Не мисля че ще доживея до 40.
Слушай сега авторе: Твоите родители не признават чувствата ти за истински и независимо колко силно ревеш от болка или какво им казваш, те винаги ще го омаловажават и ще го извъртат като опит ти да се измъкнеш от тяхното "правосъдие". Има само един начин да ги спреш и ще трябва да си готов на всичко. Това е нещото, което завинаги ще съжалявам че не направих. Знам в какво положение си и колко трудно и страшно ще е за теб, спомням си много добре това време от моя живот, но друг начин няма. Много хора ще ти кажат че не трябва да го правиш, но тези които са били в нашето положение ще знаят че няма друг начин. Вашите никога няма да са доволни, за това трябва да им покажеш че така не може... на всяка цена.
Когато те удари следващия път, трябва да отвърнеш на удара. Да, той ще е по силен и ще те набие, но това не трябва да те спира. Може дори нещата да стигнат до кръв, но пак не трябва да се отказваш. Започни да правиш абсолютно всички неща, които занеш че ще ги вбесят на веднъж и когато те бият прави още глупости. Чупи неща, не ходи на училище, не се прибирай вкъщи ако можеш. Когато ти спрът джобните, вземи нещо от вкъщи и го занеси в заложната къща. Не се плаши от полиция и държавни институции. Вашите ги е страх от тях повече, гарантирам ти. Дори може ти да викнеш полицията, когато те бият. Намери нещо, което много обичат и го унищожи. Трябва никога да не могат да бъдат спокйни и да се чудят каква мизерия си им подготвил постоянно.
И да, ще те бият много, ще те наказват, ще те унижават пред познатите ти (унижавай ги и ти пред техните) и много ще те боли. Ще те заплашват и ще блъфират по всякакви абсурдни начини. Но, ако не го направиш сега, те ще късат парченце по пърченце от самоувствието ти докато от него не остане нищо и ти не се превърнеш в една празна черупка на човек... точно като мен.
Правилото е: като не щът мира - секира. Щом не са доволни от нормален син който дава всичко от себе си, че отглеждат отрепка.
Само така те ще разберът че издевателствата им срямо теб имат последствия.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker