ВТУ - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Образование

ВТУ
преди: 3 години, 6 месеца, прочетена 1472 пъти
Здравейте, в момента съм 11 клас и след 2 години ми предстои кандидатстване във вуз. Решила съм, че искам да се занимавам с психология и съм се насочила към ВТУ. Някой, който е учил там да ми даде повечко информация за университета. Иначе като цяло съм чула добри отзиви. Благодаря Ви предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 6 месеца
hash: 7426dcf996
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз съм учил във ВТУ. Психологията не е трудна специалонст във ВТУ. Някой продължават образованието си и записват магистратура по психология.
Не съм завърши психология.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 05f8406744
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   В този сайт има много теми за този университет. Потърси.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 15b826e4c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Прекъснах 2ри курс от ВТУ и изобщо не съжалявам.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 152af91f4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Ако не си от населено място близо до Търново просто няма смисъл да си губиш времето там. Имам приятелка, която и в момента учи психология. Първата година се учи що- годе, държат на присъствието (даже се и заяждат ако отсъстваш от лекции дълго време), но от втората година нататък е супер разпуснато и може дори и да не припарваш до унито с месеци. Като цяло във ВТУ образованието е на ниско ниво, дори и да си силно мотивиран да научиш нещо няма кой да те подготви на нужното ниво, по-важно им е да си внасяш таксите редовно. Аз също учих във ВТУ, но след първи курс се отказах. Единствената ми причина да бъда там в началото беше, че ми е наблизо. Отделно в Търново работа се намира доста трудно, квартирите не са евтини спрямо мащабите на града, а общаците макар и с козметичен (в един от блоковете мисля че е направен и основен) ремонт, просто няма как да живееш нормално. Цените в Търново са по-високи от тези в София, младите хора намаляват с всяка изминала година, макар все още да ги има. Иначе Търново е много красив град, има какво да се види, хората са сравнително спокойни и любезни в сравнение с други български градове. Има си своята особено приятна атмосфера и при добро общинско управление има все още потенциал да стане 100-хиляден и сравнително добре развит град. Но университета е много ниска топка. Разбира се, нищо не ти пречи да опиташ да учиш там, но ако си с високи очаквания ще се разочароваш. На твое място аз бих кандидатствал в СУ ако така или иначе ще давам пари за квартири/общежитие, семестриални такси, храна и т.н. А и все пак в София имаш по-големи шансове да си намериш работа, която да съчетаваш с ученето, в случай че по някое време го закъсаш с финансите.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: d8e39d78ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Последна година студент понпсихология във ВТУ съм. Не си струва обучението, те повечето преподаватели са несериозни - все нищо не свършват на време, пък да не говоря за администрацията. Бягай на далече от ВТУ.

 
  ...


...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 622a86502a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   В специалността психология изискават ли много учене, лесно ли е с изпитите и под каква форма са те, има ли разлики на редовното и задочното учене в изпитите,

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 363ac24d31
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Здрасти аз завърших "Психология" с много добър успех оообаче обучението е много под нивото и очакванията ми. Дисциплините не са трудни с изключение на "Когнитивната", дори и на изпитите по повечето дисциплини оценките идваха от преписване ама масово преписване. Другото което е учителите ще ги виждаш рядко защото някои пътуват от София, и почти лекции нямаше. Библиотеката е заредена добре, там се вади карта. В трети курс ви разделят на социален или педагогически профил и ходите на две групи едните в училище другите в социални инстутиции, кризисни центрове, затвора даже. Общо взето това е. Работа трудно се намира защото навсякъде искат стаж и все удрям на камък. Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker