Кога мислите че пак ще учим дистанционно? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Образование

Кога мислите че пак ще учим дистанционно?
преди: 3 години, 6 месеца, прочетена 1534 пъти
Учителите казват "Гответе се всеки един момент." а съучениците "Сигурно следващата седмица или след есенната." А аз? Надявам се да е по-скоро. Много по-яко е онлайн.

Особенно за човек като мен който е много срамежлив. Направо е ужасно. Понякога съучениците ми идват при мен и почват да се държат странно. Примерно ще искат да си стиснем ръка или да си дадем 5. Или ще правят странни неща. После ще ме питат "Притеснявам ли те? Да се махна ли? И да искаш няма." и аз съм една. От стрес правя глупости. Един път казах нещо глупаво(не искам да се излагам пак затова няма да го кажа) и съучениците ми все още ми се смеят за това. На мен ми става неудобно като става така. А и през повечето време съм на телефона за да не изглеждам странно. Не знам какво правя, понякога си човъркам из настройките. Днес една новачка ме попита какво правя и аз гледах колко време съм била на телефона и и казах че си ровя из настройките. Тя ме погледна отвратено. После едно момиче идва и вика "Ай се снимаме." и аз казах че не искам, а братовчедка и(в един клас сме) каза "Еее ти във фейсбук си постоянно се снимаш. Имаш профилна и в инстаграм имаш снимки(в акцентите да уточня), а с нас не искаш да се снимаш. Стига си се правила." А профилната ми във фейсбук е от 2018 и не качвам нищо, а в инстаграм последно се снимах седмица след като почнахме училище. Даже имам 0 публикации. Преди седмица един ми подаде баскетболна топка и аз си я задържах, защото се стресирах и не исках да си я подаваме. Накрая братовчедката на онова момиче което искаше да се снимаме ми вика "Много си досадна. Бавна ли си или се правиш?", а новачката каза "Може би не се прави." също каза "Недей, че ще отбележи в анкетата за тормоз в училище че е тормозена." Аз принципно пиша че не съм, защото това се случва най-много два пъти седмично. А и в старото училище бях много по-тормозена. Само аз знам какво съм преживяла и трябва да съм благодарна за този клас. Но искам това да свърши. Искам пак да сме онлайн, защото не понасям това място вече.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 6 месеца
hash: 14719c7605
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Недей така,толкова песимизъм . Младо ,хубаво ,здраво момиче наслаждавай се на общуването. Не всички хора са лоши , някои се правят, като защита им е. Общуването е енергия ,вибрации, смях, погледи, интонация. Всичко това липсва пред екрана , остава самотата и депресията. Най-харесвам пламъчетата в очите на хората, когато се смеят или шегуват . С никакъв емотикон или гиф това не може да се опише. Отпусни се и намери път към хората

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 8a2b4eaced
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ех, мило дете....


ДС,21

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 438a7122ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Не знам кой клас си, но ако има дистанционно сигурно ще е само тази учебна година по някое време. От другия септември сигурно няма да има дори и маски на училище. Ще трябва да свикваш на нормалните неща.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 4c131f3a26
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Поне за тази година, вечеротно ще почнете пак. Аз също имах подобни проблеми със злииии и коварниии и мръсниии и гаднииии и завистливи ИЗРОДИ!
Затова преминах на самостоятелнаформа и всичко беше наред.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker