Възможности при фармация - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121113)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Образование

Възможности при фармация
преди: 3 години, 5 месеца, прочетена 1012 пъти
Здравейте, пише момиче на 17 години. В момента съм в средата на 11 клас и се замислям с какво може да продължа образованието си. Понякога хората ме питат "за какво мечтаеш" и се чудя аз ли съм лудата, че мечтите ми не са свързани с работа. Та както и да е, замислям се, а и родителите ми ме подтикват към фармация, защото според тях е много перспективна професия. Разгледах статистики и наистина доста голям процент от завършилите се реализират. Въпроса е, че не искам да си прекарам живота в аптека. Наясно съм, че при завършена фармация има и други възможности за работа, освен в аптека. Но ми се искаше да чуя някой, който е по-наясно. Ако завърша това образование, къде може да реализирам? Та това е въпроса ми, ако някой има възможност да ми разясни, как се случват нещата с различните възможности при тази професия, ще съм благодарна да сподели.
П.С. Не искам да оставате с грешно впечатление. Отличничка съм, взимам стипендия за успех, а по химия и биология имах само 6ци, откакто започнах да ги уча (в 11 клас нямам, за мое съжаление). Просто не мечтая по цял ден да въвеждам фактури на компютър, или да взимам заплата 1000 лева или по-малко, което за мен, в днешно време, е ниска заплата, съдейки по парите, които се харчат в нашето домакинство. А фармацията ми звучи развлекателна, а и знам, че фармацевтите взимат хубави заплати.
Моля само хора, които са компетентни да оставят коментари.
Много благодаря, че отделихте от времето си.
Хубав ден :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 5 месеца
hash: 520298748b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това, което съм чела като развитие за фармацевти е,че 80% от тях работят в аптека. Много малко се реализират в други направления и са предимно с връзки. Що се отнася до Канада, САЩ и Англия, фармацевтите там не се търсят толкова, прогнозите са работата им да се автоматизира. Това е причината да им разширяват правата и да им позволяват да ходят на визитации заедно с лекаря и да му помагат в избора на подходящото лекарство. В аптеката пък имат право да поставят ваксини против грип. За България тенденциите на развитие не знам, но си мисля че дори и в аптека работата е много хубава. Знам, че следването е тежко, но това да не те спира. Специалността е хубава, но лекарската е по-хубава:)

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 3ff7de06f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   До номер 1:
Не мисля, че лекарската професия е по хубава, защото хора работят по не знам колко часа, да не говирм за редовните 12 часови смени, и все пак масата лекари взимат ниски заплати в България. За това кадърните млади хора избягаха от България.
Иначе до авторката, можеш да работиш като търговски представител, също и в лаборатория. За мен работата в лаборатория е много интересна. Можеш с изследователска дейност да се занимаваш. С хранителни добавки също. Мисля, че възможностите са много.
Късмет

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker