Преписване по време на онлайн изпит - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Образование

Преписване по време на онлайн изпит
преди: 3 години, 3 месеца, прочетена 2288 пъти
Здравейте хора,

След няколко дни ми предстои изпит по археология, а не съм много уверен в това което съм научил. Понеже сме на дистанционно обучение съм запознат че има доста изобретателни методи на преписване и така да се повиши оценката.

На всеки един от нас се падат по два въпроса, които трябва да разкажем за 20 минути. Преподаватели изисква да сме с камера и микрофон. Възможно ли да си залепя някои важни дати и названия на стената и да се правя че гледам в камееерата. Има ли шанс по някакъв начин да разбере преподавателя. Примерно на стената зад монитора да си залепя и така да стане. Казвали са ми че има преподаватели изискващи да завъртим камерата на 360 градуса с цел да се уверят че няма помощни материали, но дали всички го правят.

Какъв методи на преписване да използвам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 3 месеца
hash: df1eeb3386
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ми просто тази енергия да мислиш как да препишеш я вложи в научаване и няма да се притесняваш дали ще те хванат. Като бях студент, винаги се чудех на хората колко енергия влагат в мисленето на начин за преписване, без да осъзнават, че с почти същите усилия могат просто да си научат темите и да си вземат изпита като бял човек, без цигании и без да се притесняват, че някой ще ги хване. Пък дори и да ги скъсат веднъж-дваж, голям праз - ще отидат на поправка, ще имат време да си донаучат. Докато ако те хванат да преписваш, може да стане по-зле и да отидеш напаво на ликвидация, а ако те хванат няколко пъти, може направо да те лишат от студенстки права. Защо се занимавате с кокошкарски работи? Ако пък не го разбирате материала, замислете дали изобщо това е вашата специалност и какви ще ги дялкате после, докато го работите. Ако не го разбираш това или изобщо няма да си намериш работа по специалноста, или цял живот ще бачкаш за 800 лв, понеже не го разбираш. Така че в крайна сметка пак себе си лъжеш. На преподавателя може и да му е през оная работа, но на края себе си ще излъжеш, защото ще загубиш 4 г. и на края пак ще бачкаш барман или сервитьор. Малко акълец се иска да ги осъзнаеш тия работи.

Моите състуденти, които преписваха, сега продават гуми и бачкат кетъринг. Няма срамен труд, но това можеха да го правят и без да си губят времето, парите на родителите и нервите.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: ea37e58f87
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   "Ми просто тази енергия да мислиш как да препишеш я вложи в научаване и няма да се притесняваш дали ще те хванат."

Не, че подкрепям измамата, ама ... Едно е да напишеш 5 реда в сподели, друго е да минеш 500 страници учебник, всички лекции и поне 4 други книги от съпътстваща литература.
А и да ги научиш!

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: df1eeb3386
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   3, аз говорех за енергията за преписването. Не е лесно да мислиш как, да правиш пищови, което отнема много време и на края да трепериш с дни дали ще те хванат. А ако те хванат, отиде коня у ряката - там колко енергия и време... Хубаво, за учене може би трябва малко повече въпреки това, но има някаква полза. От изпит взет с преписване няма особена полза. Да, може и да вземеш някаква хартийка, ама колко ще ти помогне... Но всеки си носи последиците. След години ще реве, че е учил, а бачка сервитьор.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 2e0265059b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   До 3

Като знам колко колеги си преписаха на повечето изпити, зашото бяха неща, който не ги интересуваха нито в професионален, нито в личен план, да ти кажа ми се искаше, да бях си спестил и аз усилието.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: a44c89f6eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   4, е, да, ако е за някой никому ненужен предмет - ОК. Но ако се прекалява, се обезсмисля цялото обучение.

 
  ...


...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: bf1b3724c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   И аз искам да уча това. Къде учиш ??? Мисля да държа матура по история.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: ef45949e61
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   По-лесно не е било никога до сега. Е, аз нямам идея какво може да им хрумне на преподавателите, но съм уверен, че само пълен некадърник може да бъде хванат на онлайн преписване. Аз съм в онлайн от 11 клас, сега съм 12.

Никакви листи не дей лепя и закача, по-голяма глупост не бях чувал. Отваряш на компютъра нов прозорец просто и четеш от там. Не е нужно да гледаш в камерата, гледаш лицето на преподавателя, ще е по-естествено, сигурно той също те гледа тебе докато те изпитва вместо да се взира в камерата. Ако е по-умен преподавателя ще те накара да споделиш екран, но това до сега не ми се е случвало. Дали може да разбере, дали четеш от някъде? Еднозначно да. При това много, много лесно. Трябва да имаш опит и нужната интонация.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: d943dda021
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ти си луд, верно пандемията повреди хората, ние преписвахме под носовете на преподавателя на първия чин дето го чуваш как диша, вие се чудите как онлайн дето е на 5 км от тебе, ами просто обърни камерата по такъв начин че да не види календара, явно и тва е трудно ха ха ха!!!

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 966335b706
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Не рискува с бележките по стената, защото ако трябва да завъртиш на 360 трудно ще ги скриеш. Пробвай или както е казано вече директно си отваряш нещата на лаптопа /уърдски файл примерно/ или си под при бележките на самия екран на лаптопа.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker