Най-голямата ми мечта- Театър - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Образование

Най-голямата ми мечта- Театър
преди: 3 години, 2 месеца, прочетена 996 пъти
Баща ми не би ми позволил да уча в НАТФИЗ. Мечтата ми от много малка е да стана актриса. С течение на времето се ориентирах към икономиката и ми предстои да кандидатствам. Избарала съм си ИУ-Варна.
Баща ми по-скоро иска да уча в Бургас или направо задочно, защото не му се дават пари и иска да съм наблизо. Съобразих се с неговото мнение, що се отнася до НАТФИЗ, понеже се намира в София и разходите биха били повече, но не смятам да се ограничавам до там, че да уча задочно в същия малък град, в който съм израснала и потиска всяко хубаво чувство и мечта в мен.
Ще уча и ще живея във Варна, но наред с ученето искам да се занимавам и с театър и да трупам опит.
Не съм наясно как мога да започна да работя като актриса в театъра(не ми е нужно заплащане, просто искам да се занимавам с това, защото ми харесва)
Предполагам ми трябват уроци или курсове.
Ще си намеря работа на непълен работен ден, за да имам време за университет, учене и театъра. Ще събирам пари и след като завърша искам да се преместя в София и да се запиша в Театрален колеж Любен Гройс, като пак ще работя нещо, за да мога да се издържам и да плащам таксите за колежа.
Крайната ми цел е да стана професионална актриса и да се развивам в България, докато успея да натрупам достатъчно средства и опит, за да мога да замина и да продължа да се занимавам с филмови изкуства и актьорство в Америка. ( Тук знам какво ще е мнението на повечето от вас, но това ми е най-голямата мечта и умът ми и мислите ми винаги са били там. Не си представям да работя в офис в някой малък град. Ако за някого, това е успех, то за мен е провал, защото съм такъв мироглед. Волна птичка съм си, така да се каже, за това няма нужда да ме разубеждавате с мнението си за Америка)
Обръщам се към тези, които имат някакъв опит или знаят как мога да започна да се занимавам с театър още докато уча във Варна и ако имате някакви допълнителни съвети, ще се радвам да ги прочета.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 2 месеца
hash: a3577c56ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   За какво ти е да влагаш време и пари в учене на нещо, което грам не те интересува? Е така за дипломата ли? Продават и много по-евтина тоалетна хартия. Само затова ще ти послужи тази диплома. Вместо икономика, по-добре виж някой курс за гримьор/фризьор и междувременно учи за актриса. Ще работиш, ако има начин може и в гримьорната на някой театър да влезеш и ще съчетаваш ползеното с приятното. Или работи нещо през нощта, а през деня учи това, което те влече, с малка помощ от вашите т. е. с тези пари, които биха ти дали да учиш във Варна нещо което грам не те влече. Забрави за вашите, следвай мечтата си. Нямаше да съм толкова категорична ако поне се виждаше да работиш в офис.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker