Ще повтарям годината! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Образование

Ще повтарям годината!
преди: 2 години, 11 месеца, прочетена 2261 пъти
Здравейте!
В 11 клас съм и по математика тази година ни преподава най-злата математичка в гимназията, която е известна с това, че всяка година оставя по 5-6 човека, дори и повече, от всяка паралелка на поправителен изпит, а дори едно момче от 8 клас е повтаряло годината при нея, защото не си е взел изпита.
Понеже математиката винаги ме е мъчила до толкова, че не мога да решавам добре задачи с много висока трудност, а тази ни дава именно такива - задачи изискващи доста повече умения, за да се решат. За първи срок на 22-ма човека от 26 остави двойки за срока и каза, че тия 22-ма човека ще ходят на поправителен до спукване. Аз също съм сред тях.
Вторият срок оценките почти на всички ни по математика, са "Слаб 2", дори задачите, които дава на контролните са с изключителна висока трудност, а когато изпитва някой на дъската пише двойки за най-малката неточност при дефиниране на теорема. Оценките ми са: 2 2 2. И се опасявам, че ще съм на поправителен, и си мисля, че изобщо няма да го взема.
Със съучениците ми постоянно я спираме по коридорите, да я помолим да ни изпита на по-лесни неща, защото все пак не сме математическа паралелка, поне за "Среден", само и само да не повтаряме годината, но тя отказва, казва ни. Не знам какво да правя! Не искам да повтарям 11 клас, заради някаква си математика!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 11 месеца
hash: 14372d81f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Какво и се молите на тая, съберете се двойкаджиите ,един пердах и готово ! Шегував се :D , ами с такива костеливи орехчета трябва много да нахалстваш , да види че искаш по-висока оценка и че имаш желание . Аз вече съм завършил исъщо математиката не ми е силна . Та спомням си как в 10 клас , имах подобна госпожа и постоянно звънеше на майка ми , че нищо не знам че ще ме остави на поправка , е на края на година назубрих задачите толкова здраво , че тази от кеф ми писа 5 за годината.
П.с надали ще ви остави , те циган*те по селата не стъпват в дск и минават, теб нямало да пусне , седни и научи нещо и малко да е , за да види че имаш желание . Успех !

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 413b1b718b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Явно нищо не се е променило! :(
Когато бях в 7 клас и аз имах една такава "вещица" по математика. Помня, че на едно контролно от 30 човека 24 или 25 имаха 2, а останалите, които по принцип си бяха отличници, имаха 3. И вместо да помисли дали проблемът не е в нея и в методите й на преподаване, тя беше много горда и като връщаше контролното го раздели на две купчини, едната с 2 и едната с 3 "да сме се видели колко сме умни! ".
Майка ми се шашна, че ще ме остави на поправка и няма да мога да кандидатствам в гимназията и цяла зимна ваканция ходих на уроци при една жена. Евала и правя! За 2 седмици ми обясни всичко и после на класното изкарах 5. А вещицата ме обвини в преписване, нищо, че имах най-висока оценка от целия клас. Та баща ми ходи да се разправя с нея. И накрая ми писа 4 за годината. Обаче си беше голям стрес.
Това беше преди 20 години, но явно още има даскалки от тоя тип.
Лошо!
Много ти съчувствам!

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 0f4cf214de
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Оф и аз се сещам за моите премеждия с Математиката и как си мислех, че учителката ми е виновна за всичко :D Истината е, че единствено ти си виновен за ситуацията. Имаш много пропуски вероятно от 5-6 клас и от там нататък си изгубил връзката, не ти е виновна учителката. Едва ли е някакъв изрод, който гледа само как да ви напише двойките за кеф, както се опитваш да я изкараш. С моя акъл в 10-11 клас и аз така си мислих за моята учителка и вероятно това, което ти пиша в момента ти се виждат простотии и си викаш "този какви глупости ми говори", ама нещата са така. Ти си си виновен, че не си учил. Не гледай другите, и те са като теб. Тва че всички сте двойкаджии не означава, че учителката ви е виновна, просто вие не учите. Дори само един човек да прави правилното нещо, а всички останали грешното, правилното си е правилно, грешното си е грешно. Моят съвет е да седнеш да си научиш уроците от 11 клас колкото за 3 и от там нататък да се върнеш назад през годините от където са ти пропуските.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 656aee3dc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Абе споко! Заплашете тази жена с Инспектората или нека нечия майка (адвокатка или важна клечка по възможност) напише оплакване до ръководството. Те като разберат веднага ще укротят тази проблемна даскалка. Така направи дете от класа ми с госпожата по физика. Дори не се стигна до ръководството, защото директорката се стресна и уреди всичко.
Дори и да те прати на поправителен здраве да е! Иди на пробен изпит за 11 клас, купи си сборник по математика за 11 клас- аз съм седми и използвам един на “Коала прес”, където задачите са като на изпитите и средният ми успех по математика 5. 75, та ако има за 11-ти може да си го вземеш. Освен това задачите, които Яга ви е давала са с повишена трудност и след тях поправителният ще ти се стори елементарен нищо чудно и над 4 да вържеш. Съветвам те, ако си с нея другата година да смениш училището, освен ако не искаш отвратителна диплома, с която никой нормален университет не би те взел.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: a213e524a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ако те остави на поправка се запиши на уроци лятото и гледай да научиш нещо. Имали сме гадни учители, ама твоята е чудовище 22 2-ки.

 
  ...


...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 9169f1a479
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Авторът съм:
Да ми е честито! :) Аз и още 20 съученици ще ходим на поправителен по математика. Тая не се смили над нас

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: dca43d60a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Подай сигнал до РУО. Явно с класен ръководител и директор не става! Това нещо е незаконно и дано РУО да се самосезира след тази статия, ама не вярвам. Дано да я накажат, с най-малкото дисциплинарно уволнение и да си починете малко от тази...

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 277ca4a2bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Учител съм. Няма как от 26 ученици, 22 да имат двойки за срока и директорът да не реагира.
Ако фактите са такива, каквито ги представяш, то трябва да се подаде сигнал до директора, с копио до РУО. Включете имената и подписите на всички пострадали от тази учителка.
На входирана жалба са задължени да направят проверка.
Имате право да поискате друг специалист да ви оценява, а не конкретно тази.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker