Да учиш в друг град - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Образование

Да учиш в друг град
преди: 2 години, 8 месеца, прочетена 1054 пъти
Здрвейте... Момиче на 15 години съм. Знам, че вече има теми по този въпрос, но реших да ви помоля за съвет. Тази година ми предстои да съм девети клас уча графичен дизайн, но намерих училище в Благоевград което наистина ми допадна... Паралелката е дентална медицина. Градът ми е на страшно много километри. Пътят от моя град до Благоевград е около 5 часа. Мога да се оправям сама това не е проблем. Единственият проблем са семейството ми. Предполагам, че на всички ни е ясно, че раздялата със семейството почти винаги е тежка. Имам да уча четири години там а след това още четири пак в друг град. Притеснява ме факта, че едни кажи речи 10 години аз няма да бъда до семейството си и после ще съжалявам, че не съм останала при родителите си. Ще дойде ден в който ще съжалявам, че съм,, пропиляла“ едни четири години, защото аз мога и да си остана да уча тук в моя град. Всеки ваш съвет ще ми бъде от полза! Учението когато завърша там нещата са на,, нямам избор " докато сега не е така. Иии честно казано не знам дали си струва да го направя.... Там имам приятелка не съм сама. Благодаря предварително

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 8 месеца
hash: 9ea2e8ae89
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Кво му е тежкото. Преди двайсетина години си беше супер нормално и доста гимназии имаха общежития. На 16 вече имаш право да сключваш брак, а ти се страхуваш да учиш в друг град. Ако пък е толкова зле, ще се върнеш.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 46c35e33ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Здравей, сигурна ли си, че това искаш да учиш? Вашите какво мислят по въпроса? Според мен е най-добре да поговориш с тях сериозно и да им обясниш, че наистина го искаш, ако е така. Хубаво е обаче да се вслушаш и в тяхното мнение, защото те са способни да ти дадат добри съвети. Отгледали са те, обичат те и искат най-доброто за теб. Така че не се притеснявай да поговориш с тях. Ако сега не отидеш там, ще можеш в университета да запишеш такава специалност, а сега да седнеш и да се подготвяш, докато дойде това време. Разгледай и други университети/училища освен това. Не бързай, а направи информиран избор. Успех! :)

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: b35e398178
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Няма да са само тези години. После ще си си хванала гадже и ще бъдеш с него на квартира или апартамент. Всеки човек все някога се отделя от родителите си. И не го наричай раздяла. Вие не сте се намразили. Просто отиваш в друг град. Те винаги ще бъдат твойте родители, а ти тяхно дете. Няма "раздяла" между родител и дете. Но колкото по-рано детето стане самостоятелно, толкова по-добре.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker