Защо повечето учители и икономисти са ненормални? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120688)
 Любов и изневяра (29591)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9554)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18392)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Образование

Защо повечето учители и икономисти са ненормални?
преди: 2 години, 8 месеца, прочетена 1295 пъти
Сякаш в педагогиките и в УНСС и другите икономически влизат най-злобните хора? Има ли такова нещо определени професии да привличат определен типаж? Защото забелязвам, че повечето учители по училищата са някакви невротици, истерици и като цяло странни птици, а например повечето шофьори и продавачки слушат чалга, опеределено не са от слушащите джаз и класическа музика, например. Но преподавателите дори и такава да слушат са често неприятни като характери, защо?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 8 месеца
hash: 37e7496a1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   Чалга, джаз, шофьори, учители, икономисти, нерви. Нищо не може човек да ти схване. Да бе внимавал в час по БЕЛ, поне да можеше да се изразиш адекватно. Но нали, там учителите са ти виновни.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 8b4d5c9a24
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Не виждам връзка с икономистите, но зависи и къде работят хора. Съвременна образователна система изисква учителят да изтрае редица унижения, без да може реално нищо да направи, за да въведе ред и дисциплина в класната стая. Учениците може да си приказват спокойно в час, да провалят засовете, дори да ПСУВАТ учителите и няма нищо, което може да се направи, за да се спре това. Пробвай да преподаваш 4-5 години, като във всеки клас има по един-двама, които си изкарват ядовете върху теб, отказват да говоря с психолог и не можеш да ги изгониш от зас, защото ако отиде и се надруса и го блъсне кола, ще се водиш престъпник. Това и всички нови изисквания на МОН, за "подобряване" на образованието трупап ОГРОМНО количество стрес. Аз лично съм изненадан, че няма много самоубийства сред учителите.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: bdc805d44d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Един съвет от човек който му предстои да завърши за учител, който не слуша чалга и определено е злобен, но само към хора които го заслужават: Застреляй се. Застреляй се бе брат. Първо нищо не ти се схваща, второ, тъпо е да налагаш стереотипи, особено спрямо музиката, окей, слушаш чалга, да за съжаление и голямата част от кухото българско население също слуша, няма проблем, всеки има различен вкус, но да таиш злоба и да ръсиш простотии само защото някои хора не слушат чалга, това не е нормално. Шофьори, продавачки, учители, счетоводители, чалги, малги, джазове, нищо не може да ти се схване в логиката но виждам какво искаш да кажеш. Не човече, не бъди толкова малък, всеки има правото да харесва каквото иска, но няма правото да налага своя вкус на другите, ясно ми е от кой слой на обществото си, но няма нужда да задаваш такива тъпи въпроси, върви и ти стани като тия на които се възхищаваш, шофьор, продавач. Не всички учители са злобни или странни птици, а и дори и да са, по приятни са ми странните хора. Учителите ми бяха едни от най-яките и готините, (да имаше една която бе леко смахната и невротичка, но жената бе преживяла нещо много много гадно и стресиращо, така че е нормално да е станала такава), не слушаха чалга, добри хора са и не бих се върнал назад за да ги заменя със чалга извратеняци които слушат песни за раздели, изневери, пари, и такива, защото към такъв човек не бих изпитвал уважение.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 5331dcb23a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Сега спри и се замисли: ти си учител, опитваш се да предадеш урок на група дечурлига. Едно не слуша, друго говори, трето замеря другите с каквото има на разположение. Като бонус четвърто си играе на ДжиЕсЕма и като му го вземаш, идва татко Барба и мама Барба, за да ти се карат, защото си взел тИлИфончето на горкото "ангелче". Друго пък е за двойка, но родителите му идват да вдигат скандал всеки път, когато има двойка. Отделно има поне един бъдещ психопат, който вече е вдигнал левъла и не тормози съучениците, а теб. Като бонус поне една загоряла девойка на 14 се опитва да ти обяснява, че "не съм дете - аз да не съм на 10". Ти я режеш, но пък оня злобар, даскала по физическо, дето досега му със спорта е чикията, която си бие всяка вечер, вече те е докладвал за неуместни отношения с непълнолетни...

Накратко: с това, в което са се превърнали децата напоследък, най-нормалното е учителите да са невротици. И ти да станеш учител, дето явно се смяташ за нещо по-добро от тях, до година-две ще си на същото дередже. Бих се басирал за това!

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 7ccf20d6e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Даскалите всички са педофили.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker