Онлайн обучение - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121054)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7296)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Образование

Онлайн обучение
преди: 2 години, 8 месеца, прочетена 1244 пъти
Харесва ли ви да се обучавате онлайн? Бихте ли искали да продължи пандемията, а с нея и онлайн обучението? Мислите ли, че ще се учи онлайн следващата година или даже години?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 8 месеца
hash: 98eaeb1ad5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Онлайн обучение става единствено ако учиш програмиране или нещо подобно, даже е по-удобно. Всичко друго е загуба на време, пари и нерви. Ти би ли легнал под ножа или би ли си дал колата на ремонт на някой, който е учил онлайн?

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 26f2d50aa8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Категорично против съм. Тази година съм студентка първи курс, предстои ми да уча и нов език. А и когато настъпи липсата на мотивация точно поради тези обстоятелства, после трудно се навакса материала.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 3f83c22b7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Нямам нищо против онлайн обучението. То който си учи си учи.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: f416cb1853
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Плюсове на онлайн обучението(според мен и някои съученици):
1.Ставаш по-късно сутрин. Имам съученици които живеят далече и стават в 5:00 да дойдат навреме. А така може да станеш когато ти почват часовете.
2. Преписване. Толкова е лесно да препишеш като учиш онлайн на тестове. Е не винаги. Един път не намерих отговорите на един тест по химия и имах 2. Но принципно е много лесно.
3.(Това е само за училищата в които не ги принуждават да си пускат камерите и не важи за всеки) Можеш да правиш каквото си искаш. Сторитайм: Един път на госпожата и се бъгна лаптопа и някой каза "Абе къде е госпожата, от 5 минути я няма?" и един отговори "Не знам, аз тука си цъкам една игра и въобще не знам какво става." и една вика "Аз си чистя стаята и не забелязах че госпожата я няма" и една вика "А аз гледам един нов турски сериал" и тъкмо госпожата влезе и я чу и вика "Кой си гледа турския сериал, а не внимава в час?" и всичко млъкна. И аз не внимавам часовете. Аз се включвам от лаптопа и си лягам с телефона и си ровя в инстаграм. Е пак чувам какво говорят учителките. Понякога го запомням и като ни изпитват на това отговарям.
4. Не виждаш съучениците си. Аз лично не харесвам съучениците си чак толкова много. Не че нещо но от самото начало ми даваха една такава негативна енергия. А и са страшно лицемерни. Викат че не говорят зад гърба на другите, а през цялото време това правят. И това на мен не ми харесва.
5. Съучениците ми са по-тихи. Попаднах на шумен клас. А аз не обичам шумни места пълни с хора. Обаче това трябва да го търпя като не сме онлайн. Даже и на учителите това им харесва.
6. Нашите не се тревожат за мен. Като съм в училище постоянно се тревожат за мен. Така им спестявам много.

Минуси:
1.Както казах, никой не внимава и не учи. Аз там наблегнах че никой не може да те види какво правиш. Но няма значение за нас защото в училище пък не се търпят(попаднах на непослушен клас, а какво най-"хубаво" от това тих човек да попадне на такъв клас)
2. Компютърно неграмотни съученици и учители. Някои въобще не знаеха в началото как да влязат в събранието. Имахме една стара учителка пред пенсия. Тя нищо не разбираше. Един съученик постоянно на шега я гонеше от събранието. Той не само нея гонеше. Понякога и съученикът ми и други от класа гонеше. Защо го правеше? От скука. Поне сега учителите са по-компютърно грамотни.
3.Постоянно учениците си мислим че това е нещо като ваканция и не учим. Аз загубих мотивация да уча и няма и да си я върна. Не знам как ще следвам след като завърша.
4. Не е хубаво да сме затворени вкъщи. Интроверт съм, но ми писна. Не знам дали е защото срамежливата ми фаза си отива, или е нещо друго, но много ми се иска да съм и сред хора.

Харесва ли ви да се обучавате онлайн? Да. Бихте ли искали да продължи пандемията, а с нея и онлайн обучението? Не. Колкото и да ми харесва онлайн обучението, от тая пандемия ми писна. Но хора осъзнавате ли че вече няма да има грипни ваканции, така че ако пандемията отмине пак ще го има онлайн обучението. Мислите ли, че ще се учи онлайн следващата година или даже години? Да. Сега обмислят на 17 септември да затворят всичко отново. И както казах вече грипни ваканции няма да има, затова онлайн обучението от сега нататък ще го има.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 922ac84074
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ще съм студент тази година и не искам онлайн обучение.

 
  ...


...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 7b5b9ea1a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Номер 3 е прав. Който си набляга върху материала, няма проблем. Имате си учебници/материали от преподавателя, интернет. Просто сядате и учите. Сега някои ще кажат "Ама аз нищо не разбирам онлайн. ", всеки преподавател след лекция пита за въпроси. Могат да се задават въпроси и чрез имейл, платформа на учебното заведение. Има ли желание, има и начин. Аз дори научих повече неща онлайн от уюта на дома си, никой не ми пречеше. Вашият проблем е друг - искате студентски живот, кафенца, свобода от родителите ви, никой да не ви следи. Признайте си и предстанете да се оправдавате с онлайн обучението, все едно сте много ученолюбиви.
До номер 2 - Оооо, изобщо не се притеснявай за новия език, ако си достатъчно упорита и ученолюбива, ще си научиш всичко. Миналата учебна година, която университите цялата я изкараха онлайн и аз започнах да уча нов екзотичен език, и се справях добре. :)
Ж21

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 8c07197dd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Напълно съм съгласна с номер 6.
Точно това им е проблемът на всички ученици и студенти, а не самото обучение. Обучението даже им допада

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker