Дизайн? Маркетинг? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Образование

Дизайн? Маркетинг?
преди: 1 година, 6 месеца, прочетена 806 пъти
Здравейте, търся мнения за СофтУни (креатив). Колко често са лекциите, по колко време, дават ли много задачи за домашно, усвояват ли се необходимите знания, за да започнеш работа след това, нужен ли е английски, понеже в сайта им пише, че трябва поне базисно ниво, което аз за съжаление нямам, то тогава има ли смисъл да се записвам...? Четох, че доста малко от записалите се успяват да завършат, също така, че дават сертификат, ако имаш минимум оценка 5. 00, а ако си под нея... какво, не получаваш нищо затова, че си учил? !
Аз се колебая между графичен дизайн, интериорен дизайн и дигитален маркетинг. Коя специалност, ако мога така да се изразя, според Вас е най-добрата, с най-голяма перспектива? Колебая се накъде да се насоча, защото и трите курса представляват интерес за мен.
Харесва ми, че може да се учи изцяло дистанционно, също приемам и мнения за други академии, но отново с дистанционно обучение.

Благодаря на всеки отзовал се!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 6 месеца
hash: 65febdd1a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Като човек минал през програмата, но за програмиране ще ти кажа, че без английски няма как да стане. За да определи кое ниво на английски ти трябва, то лесно влез в джобс, намери една обява примерно за маркетинг от чуждестранна фирма и, ако не можеш да разбереш какво търсят, какво предлагат, какво изискват и т. н. - то няма са стане. Колкото до това коя специалност, двете са коренно различни направления. В двете има много хляб, може да се учи и впоследствие работи от вкъщи, добре платени са и т. н., по принцип можеш да изкараш Бейсик курса и на двете, за да видиш кое повече те влече, иначе ако си креативна, по-затворена личност, то дизайна би бил по-подходящ и обратното, ако те интересуват продажбите, бизнеса, управлението и т. н., то маркетинга. За сертификата не помня точно как беше, но реално, ако си учил няма как да не върнеш 5-цата, ако не я върнеш, то имаш дупки, които задължително трябва са попълниш. Отделно, че имат и поправителен безплатен изпит и до 2 поправки за следващи инстанции на курса, които се заплащат по 20 лв.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 97de5bc9f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Забравих да спомена за продължителността. Всеки курс става по-натоварен и по-натоварен. Първия е 1 лекция 1 упражнение на седмица, а до колкото ви спомням най-натоварения е 2 на 2

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 8bb34f48ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   За съжаление ще трябва да понаучиш и английски - без него няма как. Завършил съм специалност, свързана с проектирането (дизайн) и по - голямата част от знанията ги придобих благодарение на онлайн източници, като всичките бяха на англ. език. Тъй че, ако не друго то доста наблегни върху езика.
Относно Софтуни: нямам преки наблюдения върху програмата, но познавам хора, които са завършили creative програмите и бяха доволни. От доста време не съм общувал с тях, та не знам дали са успели да се реализират или не. Но все пак не забравяй, че само един единствен курс не те прави професионалист- ще трябва доста допълнително да поработиш и извън програмата : гледане на образователни видеа, четенето на книги и форуми, в които влизат професионални (тези източници трудно ще ги намериш на бг, та връщаме се на т1. от коментара) и не на последно място - много работа, само с гледане няма да стане.
Та това е за сега. Ако имаш някакви въпроси - питай.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: bd6a4541c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Да търсиш развитие в ИТ сферата и да не знаеш английски са оксиморони.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 576b17f30a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Благодаря за отговорите. Като за начало ще наблегна на английския, а след това май ще запиша графичен дизайн. Отговорите и обясненията ми бяха в помощ.

-ат авторката

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker