Актьорство - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121330)
 Любов и изневяра (29741)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6478)
 Здраве (9607)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3185)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18563)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Образование

Актьорство
преди: 8 месеца, 1 ден, прочетена 394 пъти
Здравейте! На цели 35 съм вече, но искам да сбъдна своята мечта и да уча актьорство, вече ми е късно да кандидатствам в НАТФИЗ, за Любен Гройс май няма ограничения, но ще изпусна 2023/24 учебна година, защото за седмица няма как да се подготвя за изпитите. Чудя се дали не може да се посещавам лекции на "Л. Гройс" или НАТФИЗ като външен, т. е. да си плащам само за определен предмет примерно, без да съм редовно записан студент? Или ако не може, то поне може ли да ми кажете добри школи за актьорско майсторство в София, от които да са тръгнали наистина активно работещи в сферата на киното или театъра актьори? Аз като цяло не се сещам, май всички у нас са завършили НАТФИЗ или поне "Любен Гройс". Има е една школа New Actors Studio, тя добра ли е? Но пък не съм сигурен, че на тази възраст ще мога да пробия. И с музика се занимавам, приятел ме посъветва да си гледам музиката и да отида да пея в чужбина по корабите или пиано баровете, вие какво бихте ме посъветвали? Предполагам ако има повече възможности в друга бивша соц страна като Хърватия, Слования, Чехия или Словакия бих могъл да пробвам по школи, защото езиците им са ми лесни, лесно бих ги научил. А и може би там по-лесно биха допуснали българин, който учи езика им от колкото в Западна Европа. Смятам, че е по-добре късно да опиташ да сбъднеш мечтите си, от колкото никога да не опиташ, но моля за помощ! Ако въпросите ми се глупави, извинете!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 месеца, 1 ден
hash: 8e786818cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   За школата на New actors не мога да кажа, но мой познат се регистрира във формата им за кастинг и получи обаждане доста скоро след това. В последствие участва в епизоди на Под прикритие, Полицаите от края на града, дори в две американски продукции, на които част от снимките бяха у нас. Може да има и други, но отдавна не поддържаме връзка. Той е по-"генгста" типаж като излъчване, с татуировки, при подбора за определени роли определено се забелязва.
Колкото до НАТФИЗ, не знам какви са шансовете ти за там, но веднага на прима виста се сещам за Владимир Михайлов, за когото аз лично научих от сериала "Братя" и за когото не повярвах, че не е учил актьорско майсторство, защото според мен се справя отлично. Тоест важното е да имаш възможността да те забележат и разбира се да я оправдаеш.

 
  ...
преди: 8 месеца, 1 ден
hash: 940053a58e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Опитаи, щом това е което харесваш да работиш, масово хората не разбират такива професии, нормално е, те са за специални среди.

 
  ...
преди: 8 месеца, 21 часа
hash: 8eb94cd6f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Човек трябва смело да преследва мечтите си. Мисля, че възрастта Ви е достатъчно зряла и, ако се насочите към актьорското майсторство, то ще е осъзнат избор. Преди години, в тинейджърството си, аз също исках тази професия. Тогава майка ми ме разубеди. В България няма изучаване на кино, което е жалко. Ако играете в театър, то със сигуронст трябва да знаете, че заплатите са мизерни. Точно мизерни е думата. Смешни, жалки и не оценяват труда на хората.
Със сигурност като изпълнител на кораб ще получавате по-добри пари, в пъти и то. За да си изкарвате прехрана с актьорство трябва да бъдете име, а за да сте име, това ще отнеме мноооого години труд (може би и връзки).

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker