Явно това е живота... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121031)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Образование

Явно това е живота...
преди: 12 години, 25 дни, прочетена 1956 пъти
На 19г. съм. Записах се да уча редовно, няма как да работя. На моменти искам да започна работа, но ако започна ще трябва да спра да ходя на училище и ще отпадна. Роителите ми забраняват да работя, казват че няма да си затворят очите, докато не ме видят с димплома. Дават ми само по 20 - 30лв. на седмица, с които гледам да се оправям с храна и нищо повече. Нямам дрехи, обувки, едва изкарвам... не им пука дали имам облекло или не. Това обаче не пречи на баща ми да си купува постоянно коли и разни джаджи, които му доставят удоволствие, кожени салони за колата и т. н.
Чувствам се ужасно... младо момиче, а ме е срам да излезна, защото не само нямам какво да облека, ами нямам и пари дори да подишам чист въздух. :(
Много ме обичали, всички си давали за мен, напоследък се чувствам ужасно, постоянно имам нужда от нещо, не ми достига нищо и не зная какво да правя, на няколко пъти да започна работа, но такъв скандал вдигнаха, че ме хвана страх... депресирана съм, повечето момичета се кипрят, имат си всичко, а аз дори нямам пари за елементарни неща...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 22 дни
hash: 0683abc0e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Прехвърли се да учиш задочно- така ще имаш време да работиш, и да учиш, ще си изкарваш парите сама и ще си самостоятелна. Ще можеш да се изнесеш на квартира и да се издържаш сама. Ако помагат вашите- добре, ако не- ще се научиш сама.

Поговори с тях преди да направиш каквото и да било- обясни им, че не ти стигат парите, че ти е неудобно да им искаш повече, че нямаш самочувствие и т. н. Поговорете като големи хора. Обясни им, че искаш да пробваш да работиш, като съчетаваш с ученето. Варианти много- стига човек да има желание и да знае как да подходи към "проблема".

 
  ...
преди: 12 години, 18 дни
hash: 1b8d9ff285
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   налага се да започнеш да си изкарваш парите сама, иначе си обречена. И понеже след около 3-4 месеца и аз ще последвам твоя път, ще ти кажа, че аз например съм решила да си изкарвам парите през лятото. Това е времето, в което ще работя, за да си плащам лекциите през зимата, защото е ясно, че е много трудно да бъдеш редовен студент и да съвместяваш ученето с работата, да не каже, че е невъзможно. То от малко се почва, полека лека се свиква. Но да бъдеш задочно не е много добър вариант.

 
  ...
преди: 12 години, 14 дни
hash: a4847e7f2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   не бива да се отчайваш и да живееш с мисълта, че живота на другите е "блестящ", а ти само ги наблюдаваш.. все има начин да смесиш двете дейности-учене и работа.. при тези обстоятелства не виждам друг изход!?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker