Неуспех след изпит - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (122777)
 Любов и изневяра (30155)
 Секс и интимност (14525)
 Тинейджърски (21994)
 Семейство (6598)
 Здраве (9692)
 Спорт и красота (4744)
 На работното място (3261)
 Образование (7376)
 В чужбина (1673)
 Наркотици и алкохол (1125)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1755)
 Други (18925)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Образование

Неуспех след изпит
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 3889 пъти
Здравейте,
наскоро се явих на много важен изпит за който се готвих дълго време, всъщност и работих за да си плащам уроците по подготовката за него, а и самата му цена не бе малка. Денят ми беше, сутрин учене, работа, вечер леко четене. И така, дойде решаващия ден.. адски напрегнат, минаваха ми абсурдни мисли, който никога не биха ми хрумнали при спокойни обстоятелства.. Така, самият изпит е с крайно ограничено време, което ме паникьоса и вследствие на преумората преди изпита, напрежението и паниката се представих много под нивото си. Преди изпита учителката ми казваше че няма съмнение че ще го взема, и аз наистина се справям много добре на примерните тестове.. но шанс.... Вече 16 дни след изпита съм като ударен с мокър парцал, много ми е трудно, падна ми тонуса, както и от увереността. Ще съм ви благодарен за окуражаващи думи, подкрепа, а и дали сте изпадали в подобна ситуация и как излязохте от дупката?
Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: 16b01e468f
гласове:
1 2 3 4 5
  (302620 гласа)

1.   Ако знаеш мене колко пъти ме късаха на изпити... И преди, и след като влязох в университет.
Първата година след завършването не ме приеха никаде и аз бях дала сумати пари за уроци, обаче просто понякога не става и това е... не е болка за умиране:)

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: a144c16ef0
гласове:
1 2 3 4 5
  (249408 гласа)

2.   Едва ли съществува човек, който да не е минавал през това. Живот, какво да правиш. Понякога успяваш, понякога не. Не се отчайвай. Както беше казал Чърчил, провалът никога не е окончателен ( в случай, че си се провалил де, не ми стана ясно излязла ли е оценката или не).
Как аз излизам от дупката? Има един много прост начин. Просто си помисли за всички онези неща, които са В ПЪТИ по-важни от един нищо и никакъв изпит и ще видиш колко по-леко ще ти стане. При мен винаги помага :))

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 5beb2973e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220497 гласа)

3.   Аз лично, не съм изпадала в такава ситуация.. но скоро имам и аз изпит! Надявам се да не изпадна в паника, като теб, защото изпита ми е наистина сериозен и важен за бъдещето ми! Мисля, че можеш да излезнеш от тази ситуация, като си представиш, че с това не идва края на живота ти! Все ще намериш начин, по който да вземеш този изпит отново и да се поправиш!
П. С. Надявам се, че съм помогнала! :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 146b0cf676
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей!
В училище 12 години имах само 6-ци, после се представих отлично и на матурите и на изпитите. След това обаче отидох да уча в чужбина и ме скъсаха на абсолютно всички изпити първия семестър! Адски много учих за тях, мислех, че са минали добре, а после-изненадаа.... Такава депресия ме обхвана, че започнах да се съмнявам и да се мисля за тъп човек, какво ли не ми мина през главата...
Но мина време, успокоих се и продължих напред. Взех си всичко и нещата потръгнаха.
Всичко, което исках да ти кажа е, че това е нещо, което се случва на абсолютно всеки в даден период от живота му и изобщо не е повод за паника. Да гадно е, положил си усилия и не е подействало, чувството е ужасно... Но трябва да го преодолееш и да продължиш напред;)

Jay

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 397c55932b
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

5.   Случвало ми се е да разочаровам хора, които вярваха, че мога да изкарам много повече на един изпит. И понеже бях разочаровала най-ценните си хора, разочаровах и себе си. Но в крайна сметка продължих да уча, да полагам усилия, не промених отношенията си с хората и гледам на това само с положителни чувства.
Оценките и резултатите почти винаги са поправими, но не позволявай на това да влияе много на поведението ти и връзките ти с другите, защото тези неща се променят по-трудно от оценки и резултати. Успех!

 
  ...


...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 288e8f3414
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Отиди в църква помоли се и отиди пак ;)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker