Kакво представлява образованието в... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Образование

Kакво представлява образованието в...
преди: 12 години, 8 дни, прочетена 1914 пъти
Накратко води се елитно училище. Повечето родители и ученици подлъгани от добре направената презентация кандидатстват там. И о разочарование:още при първата си среща с директора разбираш, че си попаднал не където трябва. Отиваш при него с очакването да помогне за решаването на проблема ти, но вместо помощ получаваш чувство, че си нарушил спокойният му и безпроблемен до този момент живот. Разбираш, че съдействието ще бъде равно на нула и продължаваш по веригата от институции, за да разбереш, че това е една стройна бюрократична структура, която върши добре само писмената си работа без да се старае да вникне в проблема и да го реши. Но защо да се напрягат, както казва жоро бекъма ами ако скъсат менискус.

Скъпи родители на седмокласници и осмокласници внимавайте къде записвате децата си. Помислете си дали ги записвате просто да завършат средно, или искате да имат знания и умения. Ако искате да сте сигурни, че са на училище питайте и разпитвайте за да не съжалявате после и вие и децата ви!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 8 дни
hash: 7b4541a9d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Изглежда проблема ви авторе е с дете не посещавало редовно уроците в училище, Тоест има повече от регламентираните в закона отсъствия. Това не е задължение на училищното ръководство, а на родителите. Родителите са длъжни да научат детето си да си върши задълженията.
Ако все пак става въпрос за ниски оценки, ще ти отговоря така.

Ако родител иска детето му да има знания и умения трябва да прави по-голям контрол. Знания и умения не може да се научат само от учителя има учебници, библиотеки, интернет. Ако родителя няма достатъчно време за упражняване на контрол наема частен учител. А и понякога и ние родителите трябва да възприемем, че детето ни не става за професор, не може всички деца да са отличници затова ги има и другите оценки.

 
  ...
преди: 12 години, 7 дни
hash: 336838508a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аве всички 'училища' и 'университети' в България са пълен КЕНЕФ! Интервю на студент от бтв репортерите за системата на Лесотехническия, университет' го питат, Какво мислиш за систимата на обучение тука? ' Той са сепва дръпва си цигарката и казва 'Каква система бе? Т'ва не е система т'ва кенеф! ' Само, който е завършил образованието си в последните години след прехода може да го разбере това нещо, а и да има малко акъл в главата си да не е куха лейка!

 
  ...
преди: 12 години, 6 дни
hash: 5c9a2bc741
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Напротив коментара ми беше като цяло за отношението на ръководството към родителите. А детето с проблема е пълен отличник само с две неизвинени отсъствия при учител от когото се жалвахме на всички бюрократи без господ, но нямаше никаква полза. Единственото, което стана след жалбата беше, че жена му, която също е учител в това училище намали оценката на сина ми. А той се мъчеше да стане за четвърта година пълен отличник. А за отсъствията : в това училище важи правилото който влезе, излиза с диплома. В класа ни има дете, което има 181 отсъствия което по правилник трябва да се премести в самостоятелна форма на обучение, но не е, защото ще намалеят парите от делегирания бюджет

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker