Гръцки език - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121004)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9584)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7293)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18475)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Образование

Гръцки език
преди: 11 години, 17 дни, прочетена 2485 пъти
Здравейте,

Мъж към 30-те съм, владея добре английски език и малко испански. Искам да живея в България и се чудя дали да не се насоча към изучаването на гръцки език, имам си работа и семейство, но искам да имам повече възможности. Споделете дали е добра идея, струва ми се, че в България гръцкият е актуален - има много гръцки проекти и фирми, кажете ако имате опит в ученето на гръцки или работа в гръцки фирми...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 16 дни
hash: c89322bffc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не знам, в коя планета си живял до сега, но гръцкият в момента не е актуален никъде. В България се търсят хора с английски, немски, руски език, но най-вече се търсят специалисти - инжинери, информатици, механици, майстори, специалисти и ХОРА С ОБРАЗОВАНИЕ. Езикът сам по себе си е хубаво нещо, но не ти върши работа. Моята братовчедка знае перфектно гръцки (това е учила) и не го използва изобщо в работата си. Събуди се - Гърция е на дъното, а езикът на бизнеса е английският. Руски, немски и всеки следващ са предимство, но гръцкият си е чиста проба губене на време, ако не се кефиш на музика, култура и това ти е вид хоби да кажем.

 
  ...
преди: 11 години, 15 дни
hash: 5f0b81cf73
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Към №1 от Автора

Не съм съгласен с теб за всичко. Аз имам магистратура и не ми е проблем образованието, не очаквам с един гръцки кариерата ми да стигне върхове, английския го знам добре. Гърция е на дъното според медийте, по - добре са от нас, а държавата вложила в България най - много миналата година се твърди, че е Гърция. По принцип винаги ще имаш бизнес отношения с гранична държава.

Съгласен съм за най - търсените езици в България, може да си променя решениято за гръцкия. Много си прав за търсените професии.

 
  ...
преди: 11 години, 15 дни
hash: c89322bffc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Авторе, ами учи гръцки и ще видим, дали ще си намериш работа с това.
Аз живея на 50 км от границата с гърция и много добре си знаем ние нашите хора - в моят град сума ти хора знаят гръцки между другото - работа ТРЪНКИ.
Може официално и марсианците да са си заровили парите у нас, но от грък келепир не чакай - дори да са вкарали някакви пари, това са си пари в техните банки у нас, за да избягат от данъци, одържавяване в родината си. Колко работни места са открили. НИКОЛКО. Гърците не разбират от работни места. Те разбират от финансови далаверки, банки, далаверки, но и там дори се говори английски, а в Северна Гърция пък живеят българо говорящи „гърци“, които направо с български език си идват у нас, за да правят гешефти. Гръцки не ти трябва. Поне 10 човека познавам с перфектен и не работят с него, но си е готин език, спор няма.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker