Национална гимназия за древни езици и култура - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121112)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14353)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Образование

Национална гимназия за древни езици и култура
преди: 10 години, 10 месеца, прочетена 3665 пъти
Здравейте. Тази година завърших 7 клас и успях да влезна в една от елитните гимназии в София, и това е НГДЕК. Нямам познати от там, така че искам да ви питам, ако случайно има някой сегашен или бивш ученик/ученичка на гимназията дали може да ми даде мнение за нея, материална база, начин на преподаване, мнение за някои от учителите и като цяло атмосферата там каква е?
Ще съм ви много благодарен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 10 месеца
hash: 0b3ee84509
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Познавам страшно приятни хора от НГДЕК. Супер арт хора, при което. За материална база и т. н за съжаление не мога да ти кажа. Между другото.. Как влезе? Какви бяха изпитите тази година, че аз много исках, но бях изпуснала сроковете... Както и да е, чисто любопитство:) Успех!

G

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 61cbd1e64c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   НГДЕК, НГДЕК.. Мой ужас и моя любов.. Предстои да бъда 12 клас тази година (: Трудно е да се каже каквото и да е, повечето неща в гимназията имат две страни - не са само добри или само лоши. Ще ти се паднат някои страхотни учители, но няма какво да се лъжем - има други, които определено няма да са ти любими. НГДЕК може да се превърне в най-хубавите ти 5 години, но и в най-големия ти кошмар.. зависи от много неща. При мен е нещо по средата :D Ще срещнеш страхотни хора, готини, интересни, различни.. но и мнозина в другата крайност. Иначе най-важното в 8 клас е да наблегнеш на латинския, искрено се надявам да попаднеш на готин учител (а те почти всички специално по латински са такива :), в противен случай после просто нямаш шанс да наваксаш, а идват и другите предизвикателства - старогръцки и старобългарски, които без основата от латинския са просто невъзможни :D Да не говорим, че самият той по-нататък става все по-интересен и любим, стига в началото да си поставил основите. Иначе просто ще си киснеш 5 години безцелно там, без да знаеш какво се случва.. Изобщо гимназията дава много, но само ако самият ти имаш желание и проявиш необходимото старание да получиш това, което може да ти даде. (: Не знам в коя паралелка си приет, но като цяло обучението по западните езици сериозно куца, имай го предвид. Иначе основното е да намираш личното удоволствие, реалната полза и интерес за себе си в изучаването на древните езици например. А ползите са безкрай, повярвай :) Не е лесна работа, определено, но пък наистина си заслужава. Дори факта, че много скоро в среда с некласици ще започнеш да се чувстваш различен в добрия смисъл.. по-запознат, по-информиран за различни неща, със забележителна обща култура и тн.. Няма как да се обясни точно, когато го изпиташ, ще разбереш :) Наистина обучението в гимназията е безценно, но и откровено кошмарно в голяма част от времето. И под кошмарно нямам предвид просто трудно, а нечестно, гадно, ощетяващо.. На моменти наистина се питаш "какво по дяволите правя тук? ! ", но спокойно, това е нещо нормално :D Сподели ако искаш и ако е възможно някакви инициали или контакт, паралелката в която си приет, скайп или каквото и да е, за да може да се намерим, ако искаш разбира се :)

Модератор: Размяната на контактни данни е недопустима в сайта

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker