Реализация с кореистика? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Образование

Реализация с кореистика?
преди: 10 години, 9 месеца, прочетена 7785 пъти
Здравейте! Тази учебна година ще ми е последната и след това ще ми предстои кандидатстване. Главно съм се насочила към Кореистика (от 3 години съм на тази вълна; и да уточня не е само заради филмите и музиката! ). До тук добре, но след това изниква въпроса има ли реализация с тази специалност? Чувала съм, че едни от вариантите са да работиш в корейското посолство или като учител. До колко е вярно това?
П. С Моля хора, които не се интересуват и не знаят нищо по тази тема да не изказват некомпетентното си мнение! Благодаря :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 9 месеца
hash: 3ced2455be
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   бъди търговец замини за корея дистрибутирай дадена фирма и с този бизнес започни. и прочети някоя книга на Кийосаки

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 477bb5770d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Екстремни науки като иранистика, японистика и кореистика са много тачени и са по-скоро политически науки. Хората, които успеят да завършат работят по посолства предимно, да. Но също може и като търговски представител на някоя корейска фирма в България... защо не и някъде другаде по света, ако научиш и един друг чужд език (след корейски английският ще ти се стори като детска игра :Д). Много просперираща специалност е, не случайно много малко хора я завършват. Например иранистиката е открита през 1993 година в СУ и до сега са завършили към 50 души (офиц. данни от СУ погледнах). Това означава, че приемът е труден, но веднъж завършила подобно нещо, с толкова малка конкуренция ще имаш сигурна работа.
Въобще не се замисляй дали си струва. Човек трябва да работи и учи това, което му доставя удоволствие и това, в което е най-добър. Както се казва- По-добре да си най-добрият чистач, отколкото най-некадърният лекар! Успех ти пожелавам :)

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: fa3391cfaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

3.   Благодаря! Определено исках да чуя мнение, в основата на което не стоят предразсъдъци. Сега се чувствам още по-мотивирана :)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 дни
hash: c425b4bb35
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравейте, тъй като малко съм закъсняла с тема исках да попитам няколко неща. Тъй като тази година ми е последна в гимназията и след това съм се насочила към кореистика. Исках да попитам освен реализацията по света, искаше ми се да знам трудно ли се влиза. Горе долу бала колко трябва да бъде? Такива неща. Чувала съм, че за японистиката се влиза малко по-трудно. Благодаря Ви! :)

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 3f89040ec4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Самсунг, Хюндай, КИА, LG... това са гиганти, които са стъпили в цял свят. И ако сега ми кажеш, че с корейски няма поле за развитие! Отвори някой от сайтовете им и виж предложените от тях работни места. Много предлаганите оферти са по други места по света, но съм сигурен, че български официални представители с драго сърце биха те вземали на работа. Това е ако не ти се мърда от България разбира се.

А иначе да отидеш в Корея е лесно. Бил съм в Корея и да ти кажа там даже с английски би си намерила работа, защото си бяла, а ако и корейски говориш... ехее. Да, малко са расисти, още ни делят на раси и уважават белите заради кожата им. Разбира не всички, има ужастно много хора които (за разлика от нас) са се прибрали от САЩ и за бели даже не щат и да чуят, те пък са другата крайност. Но като цяло корейския ще ти отвори много врати и сърца, бъди сигурна! Успех!

 
  ...


...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: ade36e01dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   след като завършиш кореистика трябва да тидеш в корейското посолство
ако си с отлична оценка и корейците от посолството те харесат ще ти дадат избор за професия и избор за град в който можеш да работиш и те изпращат там

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker